maandag 28 juli 2008

Vakantie 2008 in 10 slaapverwekkende delen

Deel 9: de klassieke Italiaanse keuken

Het hoogtepunt in deze 10 delige serie bestaat natuurlijk uit een verhaal over de klassieke Italiaanse keuken. We hadden een keer met John en Sandra afgesproken te gaan eten in het eerste Italiaanse restaurant aan de linkerhand in Landsmeer en die zit na ongeveer 1 kilometer vanaf de ringweg. Al na 100 meter zit aan de linkerhand in Landsmeer een pizzeria. Dus vroeg ik aan de ober in het Italiaanse restaurant: "dit is vanaf de ringweg toch het eerste Italiaanse restaurant in Landsmeer?". "Dit is ook het enige Italiaanse restaurant in Landsmeer, meneer" zo sprak de ober, "een pizzeria is vergelijkbaar met een snackbar!"Dus ik snel John en Sandra ophalen bij de pizzeria en weer terug naar het Italiaanse restaurant. Vraagt de ober ons "heeft u al een keuze kunnen maken?", vraag ik: "waar staan de pizza's in de menukaart?". Dat de bediening vervolgens te wensen over liet zal jullie duidelijk zijn! De brug naar het restaurant op de afbeeldingen is simpel: ze verkopen er geen pizza's, dus moet het wel een klassiek Italiaans restaurant zijn! Doe mij nog maar een big tasty! Op de foto natuurlijk de Mcappucino!
Hachelijk?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hebben ze ook worteltjes?

Anoniem zei

Hoogtepunt als deel 9. Dus deel 10 is als mosterd na de maaltijd?
Vanacht slecht geslapen en zelfs de hele dag beroerd geweest. Waterfoto's zijn dus niet goed voor de spijsvertering en de nachtrust...........

FRANK103 zei

@Brillie: ze hadden geen bril op, dan moeten ze dus wel worteltjes hebben + eten.

@Gert: deel 10 is de terugreis, als je begint met een heenreis eindig je met een terugreis, dat is logisch! Het waterbericht wil niet zeggen dat je overal moet wateren, vooral in bed geeft dat een bende en gaat dat ten koste van de nachtrust.

Culinair gezien moeten jullie ook wel wat bijgeschaafd worden, worteltjes en mosterd zijn geen goede combinatie!

Gerard van Dongen zei

Een van de betere Blogjes en mij favo restaurantketen

FRANK103 zei

@Gerard: je bedoelt toch zeker een McBlogje?!