zondag 27 juli 2008

Vakantie 2008 in 10 slaapverwekkende delen

Deel 8: water!

Een vakantie aan het Gardameer staat natuurlijk in het teken van water! Natuurlijk had ik dat ook liever niet gehad, wie die reclame van Ohra kent (kinderen kijken tot meer dan vervelens toe naar dvd van Bassie en Adriaan in de auto, bij aankomst op camping staat Bassie naast ze: Goedemorgen buurmannetje...) begrijpt dat wij alle werkjes van K3 en Mega Mindy in de auto mee hadden! Echter 's morgens (ik was extra vroeg opgestaan) geen K3 of Mega Mindy in de caravan naast ons, maar Henry en Ronald (ga ik verder NIET uitleggen!!). Foto's van Henry en Ronald plaats ik hier niet, dit blog heeft grenzen! Maar water dus ipv K3 of Mega Mindy....In de media in Nederland heeft men het over noodweer aan het Gardameer gehad, en dat klopt, in Peschiera, 3 kilometer verderop, zijn hagelstenen zo groot als golfballen gevallen op een middag dat wij gewoon aan het zwembad lagen. Deense buren die met hun mooie Mercedes een bezoekje aan Peschiera hadden gebracht kwamen met een hevig gedeukt koekblik terug, zelfs het glazen schuifdak was aan gruzelementen. Ook de Touran van een stel Nederlanders was ernstig gedeukt. En dat 3 kilometer verderop! Het moet gezegd worden, watermeloen is dan minder hachelijk! Tijdens deze vakantie hebben we zelf 1 ochtendje regen gehad, waarbij onze spulletjes netjes onder het afdak zijn opgestapeld door andere buren, Peter en Marion, die hier natuurlijk niet genoemd willen worden!
Deel 9, morgenavond, gaat uiteraard over de Italiaanse keuken..........

8 opmerkingen:

AlfaHarry zei

Ik reageer pas na deel 10.

Steffer zei

Gaaaaap....en dat in mijn vakantie...

FRANK103 zei

@Harry: ik spreek je morgen wel!

@Steffer: ik leef met je mee not! (uit de film Borat)

FRANK103 zei

Hee, achter mee kwamen eerst 10 spaties. Je moet eerst even wachten voor je not zegt!
(ook uit de film Borat)

Anoniem zei

Foto's van gisteren waren te warm. Ik kon er slecht van slapen. Ik hoop dat de water foto's beter voor mijn nachtrust zijn.

FRANK103 zei

Dan moet je de foto's van vandaag, over de Italiaanse keuken, nog maar niet bekijken. Heb je de hele nacht trek in een lekkere Mcappucino met chocoladesaus!

Anoniem zei

Ik zie nog geen modderstroom, dus het viel allemaal erg mee.

FRANK103 zei

@brillie: het was een bui van 2 uur, dus net lang genoeg om een paar foto's te kunnen maken!