zondag 24 augustus 2008

Foto's van Ries

Neef Richard, die hier niet genoemd wil worden, heeft een spiegelreflex camera gekocht en mij voorzien van een aantal afbeeldingen. Voor de kenners, het gaat hier om een Olympus E420. Jullie weten wel:
"De nieuwste aanvulling op het Olympus E-System, de E-420, heeft alles in huis voor zowel zeer ervaren fotografen als beginners die voor het eerst kennismaken met D-SLR-fotografie. Gebruikers profiteren van de geweldige kwaliteit die zo kenmerkend is voor D-SLR-fotografie, maar ook van een gebruiksgemak dat we eigenlijk alleen kennen van compactcamera's. De Live View-voorvertoningen op de LCD vergemakkelijken bijvoorbeeld het maken van de compositie. Daarnaast behoort de E-420 tot de kleinste en lichtste D-SLR's ter wereld waardoor mobiliteit geen enkel probleem meer is. Deze camera past eenvoudig in een kleine dagrugzak, maar ook in een gemiddelde handtas. En dat maakt de E-420 bijzonder interessant voor journalisten, reizigers en andere avonturiers die veel waarde hechten aan een compact ontwerp, een uitstekende functionaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De gebruiksvriendelijke 10,0-Megapixel E-420 beschikt over 28 opnameprogramma's voor de meest uiteenlopende situaties en is direct klaar voor gebruik. Dit model zal verkrijgbaar zijn vanaf eind april 2008." (bron cameraland, links bij de links!). Tuurlijk heeft hij foto's van koek en treinen geproduceerd zodat ik overweeg hem een contract aan te bieden! Hachelijk?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel onscerp voor zo'n dure cam... Vooral van die trein... of post Rene hier ook al foto's? Dat zou pas een hachelijkze zaak zijn...

Renesmurf zei

Die laatste is wat onscherp, en zwart wit, maar dat zal aan mijn beeldscherm liggen.

FRANK103 zei

@Brillie: goed gezien, de foto is onscherp door de matige lichtomstandigheden en toch uit de hand fotograferen. En de foto is gemaakt door Ries. Misschien zit het wel in de R in hun naam!

@René: de foto IS onscherp en ik heb hem artistiek omgezet naar zwart-wit. Maar als je het niet mooi vind mag je dat altijd zeggen hoor!