donderdag 27 november 2008

Op de plaats rust!

Heren, mijn tekst maandag was duidelijk: "Ik had vrijdagavond natuurlijk honderden foto's gemaakt en ben voornemens jullie daar de komende maand mee lastig te vallen, als er tenminste geen andere onderwerpen voorbij komen, zoals een sneeuwstorm of een Klaas." Ik wijs met name Gert graag even op de ALS. Dat is een woord wat mij in staat stelt hier niet één flitsfoto meer te plaatsen, als of indien er sprake is van meer sneeuwfoto's of plaatjes van het Sinterklaasgebeuren. Als dus, in de zin van: als ik nou echt niets beters weet te vinden, dan pas.... En ik heb nog sneeuwfoto's, waarvan ik jullie ook heb toegezegd die hier te plaatsen. Ja, niet dat daar iemand op zit te wachten, of ligt te wachten of zelfs staat te wachten, maar ik plaats ze toch. In plaats van flitsfoto's dus! Want voor boeiende foto's van de flitsavond verwijs ik jullie graag naar het digirelax forum, links bij de links. En daar dan bij het onderwerp flitsen howto. Je kan daar niet alleen mijn flitsfoto's zien, maar ook de juweeltjes van Jacko en Roeland, die hier beiden waarschijnlijk niet genoemd willen worden. Met andere woorden, meer flitsfoto's ga ik hier waarschijnlijk niet plaatsen. Klazen wel, en misschien ook een geflitste Klaas, maar geen flitsfoto's meer van afgelopen vrijdag. Goed, deze serie foto's laat mooi het gesneeuw van afgelopen zondag zien. Eerst alleen wat dwarrelsneeuw, en uiteindelijk een heel pak sneeuw. Zodat ook de aanwezige jeugdigen zich uit kunnen leven, helaas te koste van de buurman. Ik zeg: het is hachelijk!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ruime tuin, al past dar mijn zendantenne net niet in.

Anoniem zei

Sneeuwfoto`s zijn altijd mooi, simpelweg omdat sneeuw iets heel moois is!

Anoniem zei

Het gaat mij meer om het domein dan waarop mijn blog draait...

FRANK103 zei

@Brillie: jij woont dan ook niet in een Vinex wijk!

@René: inderdaad!

@Brillie: het gaat mij alleen om de kosten, en voor iets stoms als een blog ga ik geen kosten maken.

Anoniem zei

@ Frank: De BBQ binnen zetten kost ook te veel? Elke hobbie kost geld... en ik bezit er veel van. En anders druk ik wel weer bij.

Gert zei

Maar het is toch niet eerlijk om je vaste gasten van dit onvolprezen weblog 2 keer dezelfde foto's voor te schotelen. Nieuwe sneeuwsfoto's al dan niet met een witte of zwarte Piet en/of Klaas zijn uiteraard welkom. Vanochtend gewonnen? Ik mocht meehelpen met een verhuizing. Al 2 zaterdagen niet op het voetbalveld geweest :-(

FRANK103 zei

@Brillie: het is niet mijn BBQ en ik bemoei me daar dus ook niet mee...

@Gert: ik ga er vandaag (zaterdag) over vertellen!