donderdag 29 januari 2009

Bestrijden van de kredietcrisis!

Een stukje Porsche op een foto leidde gisteren tot dolenthousiaste reacties. Dat vraagt om een vervolg! Geheel toevalligerwijs heb ik zaterdag diep in de buidel getast. Ik draag graag mijn steentje bij om de kredietcrisis te bestrijden! Dus hebben we een nieuwe auto gekocht! Hoewel mijn lieftallige echtgenote, die hier niet genoemd wil worden, niet erg enthousiast werd bij het zien van de kleur, heeft ze geen veto uitgesproken. Feitelijk zei ze: "het is jouw auto, je mag het zelf weten". De financiering van deze nuttige aankoop was, ondanks de kredietcrisis, gelukkig niet problematisch! De bank was bijzonder coöperatief.En dus werd de koopovereenkomst gesloten. Hoewel normaliter de aankoop van een exclusieve bolide leidt tot een lang wachten door jarenlange levertijden, konden we deze Ferrari direct meenemen. Toen we - uiteraard via een touristische route - naar huis waren gereden, heb ik voor jullie foto's van de auto gemaakt. Het bestrijden van de kredietcrisis vraagt van ons allen niet op het spaargeld te gaan zitten maar het te besteden, te consumeren. Ik kocht een nieuwe Ferrari, wat doet u?

14 opmerkingen:

Anoniem zei

ik heb een (nu nog) witte lease-porsche in de garage staan. Iemand met een idee voor de kleur? Ik dacht zelf aan bruin-stroopwafel-motief.

Richard

FRANK103 zei

Met bakker Joop reclame erop!

PorscheHarry zei

Zoals je hebt kunnen lezen op mijn blog, heb ik een impuls aan de bouwsector gegeven. Ga je die Ferrari overigens nog verlagen of is nu de koek op?

Anoniem zei

ik zie toch liever lola....

Anoniem zei

Iets te veel recalem naar mijn zin.

Anoniem zei

Zo zie je maar weer, alles is te koop! Soms wel ietwat klein, maar toch.

Scrapitz zei

Ook ik help een handje mee.
De wederopstanding van Emeraldracingtrack is een feit.
Er moet nog een heleboel gebeuren maar het begin is er. Allemaal te volgen op mijn nieuwe blog.... www.scrapitz.blogspot.com

Gert zei

Ik heb 14 dagen geleden een nieuwe Nikkor lens gekocht. Nu eerst weer sparen.

Dikke Leo zei

JAAAAAAAA alweer een auto(tje)! ;-)
Dit was wel weer een diepte investering met een blik op de toekomst.
Want als slotracer/modelbouwer is mijn motto; wie het met een kleine niet leert, doet het met een grote verkeert.

Firefighter zei

Frank, ook vanaf deze kant hartelijk bedankt voor je bijdrage. Dankzij zulke initiatieven kunnen we in 2010 weer een flinke groei in zetten. Weet je trouwens dat het van belang is om structureel te blijven besteden? Dat is dan ook weer goed voor het algemene consumenten vertrouwen.

Gr,

FF

Anoniem zei

Je bent goed bezig man.
Nu nog ééntje voor Madelon.

FRANK103 zei

@Harold: die is voor op de spoorbaan en zal dus vooral aandachtstrekker in een nog te bouwen / kopen showroomworden.

@Peter: Lola Ferrari!

@Brillie: wanneer koop jij eens een echte auto voor bij jouw landhuis?

@René: wie het kleine niet smurft, is het grote niet smurf!

@Willem: ik ga kijken!

@Gert: als je maar consumeert!

@Leo: er komen meer autootjes!

@Firefighter: Ferrari's zijn moeilijk te vinden, maar als ze er zijn....

@Lokkie: ze wil een oude Ka of een nieuwe Fiesta. En daar loop ik niet zo warm van. De toekomst zal het leren!

Anoniem zei

Heer Frank,
Het ziet er inderdaad een duur ding uit. Behandel het met zachtheid, zoals U met uw vrouw en echtgenote zou doen. Uw vrouw en echtgenote is trouwens een sympathiek vrouwmens, dat zij het U niet kwalijk neemt dat U nu en dan eens flink in de buidel tast.
Met vriendelijke groeten,
De Drs.

FRANK103 zei

@Drs: behandel ieder ander zoals u zelf behandeld wil worden, en het komt allemaal goed! Het 'ding' op de foto is een hotwheels van €1,95 voor ons een kleine uitgaaf, voor anderen een dagloon. En mijn lieftallige echtgenote vindt de aankoop van een schaalmodelletje uitstekend daar waar de aankoop van een echt exemplaar ook echt tot een echtscheiding zou leiden, maar dat terzijde!