zondag 22 maart 2009

Racen bij Steffer

Voor het racen bij Steffer heb ik een aantal snelle bolides nodig in verschillende klasses. Zoals een snelle Carrera. Een snelle Corvette. Standaard moet de magneet eruit, lood voorin voor de benodigde druk op de sleper. En dan moeten de banden behandeld worden! De standaard Carrera banden zijn dramatisch en de diverse andere banden in mijn verzameling pasten niet goed. Dan de slot-it banden van de BMW M1 maar. Daarmee wist ik met de Corvette rondetijden te rijden die net niet scherp genoeg waren voor de overwinning. Een race daarna met de BMW M1 werd ook dik verloren omdat het nieuwe NSR schoeisel voor de M1 niet genoeg grip opleverde. De race met de 2 Ninco NSR's ging ook niet gelijk op. De NSR van Stef heeft nu het ronderecord op het circuit verbroken (7,6 seconden voor een rondje), mijn NSR was niet onder de 8,3 seconden te krijgen. De avond stond verder in het kader van het schroeven, tunen en verbeteren van de auto's. Nu nog investeren in een paar setjes goede banden (P4 of P6) en de wedstrijden gaan gelijk op! Hachelijk?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik race altijd zonder een dipsausje...

Kijk ook even naar het volgende:

http://www.liveleak.com/view?i=e98_1237657552

Steffer zei

NSX, Frank, NSX, niet NSR..... en de bandjes van de M1 waren Ninco bandjes, niet Slotit... Tjee, frank, je bent erg vroeg met dementeren.....

Steffer zei

En ik heb met de Cartrix NSX tegen jouw Ninos NSX gereden.... kijken, wat voor fouten vind ik nog meer... is dit misschien een puzzelblog??

PorscheHarry zei

Ninos NSX Steffer? Is het besmettelijk? Kan je het ook van het lezen van elkaar blog krijgen?

Anoniem zei

Effe off-topic, maar ik weet dat jij een berichtje ontvangt als er iets gepost wordt....

JOU LEVEN GAAT DRAMATISCH VERANDEREN FRANK!!

Zie:
http://www.telegraaf.nl/prive/3544428/__Gaat_K3_uit_elkaar___.html

Steffer zei

PH, ja heel besmettelijk....het 103 virus is heel moeilijk te bestrijden...

FRANK103 zei

@Brillie: miniatur wonderland is erg mooi en erg groot, in Nederland kan je naar Railz in Rotterdam, zie dit blog begin januari.

@Steffer: je hebt helemaal gelijk, na de NSR bandjes ben ik de NSX ook NSR gaan noemen. Ik dacht dat er Slot-it banden op de M1 zaten, maar dat kan ik zo nakijken, want die ztten nu op de corvette.

En: volgens mij heb jij 2 keer met een NSX gereden, eerst met de Cartrix tegen mijn oranje hok en vervolgens met de snelle Ninco Epson, tegen de groene Supra? Ach, wie kan het iets schelen?

@Harold: besmettelijk is het zeker!

@Ronald Muis: ik ben geheel van slag, van de leg zegmaar. Snel nog een lading posters van de dames inslaan!

@Steffer: moeilijk of onmogelijk?
In ieder geval hachelijk!