woensdag 22 april 2009

Woensdagmorgenfietsen

Omdat de auto naar de garage moest bleef de Bianchi vanmorgen in de garage staan. Logisch toch! Ik had dingen te doen, plaatsen om te zijn. Naar de buurtsuper om schappies te doen. (Foto hierboven: die knappsack vol etenswaren gaat mit!). Internetten. En op de fiets naar Beverwijk. Ja, met de fiets want ik kon niet met de auto naar Beverwijk omdat de auto in de garage stond, maar dan weer niet naast de Bianchi. Letten jullie wel een beetje op!En gaat dit ergens naar toe? Behalve naar Beverwijk dan (het is de kunst van het herhalen....) Ik heb dus wel gefietst, maar dan wel met de stadsfiets. En dat dan weer op het platteland. (foto hierboven: het is echt plat met een enkele dijk) Heb je het over diepgang, dan heb je het over dit blog! Vanmiddag waren er natuurlijk weer meerdere minderjarigen hier in en om ons huis, die gevoerd moesten worden (ieder verband met de schapen van voorgaande foto's berust geheel op toeval!). Eén daarvan (een minderjarige, géén schaap) heb ik na enig aandringen zover gekregen de mondinhoud te tonen, het eerste stadium van worst naar poep. Enig aandringen? Het was een spontane aktie die het opgeruimde karakter van een minderjarige (meer een wolf in schaapskleren dus?) zo kenmerkt! En natuurlijk plaats ik een opname van deskundig bewerkte worst ook op dit blog! Hachelijk?

8 opmerkingen:

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heerlijk, Heer Frank-103!!!

U hebt een van de origineelste weblogs van de Nederlandstalige zone. Het is het taalgebruik en de ironie die het hem doen.

Eén daarvan (een minderjarige, géén schaap) heb ik na enig aandringen zover gekregen de mondinhoud te tonen, het eerste stadium van worst naar poep.

Ge zijt goed bezig. Ik hou er wel van.
Met vriendelijke groeten,

Uw Drs.

Steffer zei

Beeeeehhhh

www.brillie.nl zei

Ben ik blij dat ik geen tandarts ben... al die monden vol met rommel.

Renesmurf zei

Schaapjes vind ik lief.
Die laatste is goor.

Anoniem zei

Ik vind het een shit verhaal.

BK-Racing zei

Surf ik naar dit weblog, word ik alweer geconfronteerd met van slechte foto's !
Wat lokkie al zegt, inderdaad ook nog zo'n shit verhaal erbij.

BK-Racing zei

Tussen van en slechte had "die" nog moeten staan.
Je weet wel van die slechte foto's.
:-(

FRANK103 zei

@drs: bedankt voor uw reactie, ik ga er wel van naast mijn schoenen lopen maar dat is uiteraard een kwestie van goed de veters vastmaken!

@Steffer: een schaap!

@Brillie: het is dan wel jouw boterham!

@René: en lekker met knoflooksaus in een broodje in de vorm van kebab!

@Lokkie: dat is beter dan een poepverhaal?

@BK: je vind het niet boeiend begrijp ik?