maandag 29 juni 2009

De strijd tegen Steffer en Huug

De wedstrijden van afgelopen dinsdag zaten me dwars. Heel dwars. Verslagen door een paar banden. Ik was gewoon niet in staat Huug naar huis te rijden. Dat steekt!

Afgelopen zaterdag was ik in de buurt van Schoonderbeek, die hier vast wel genoemd wil worden om de omzet van de racebaantoebehoren tot ernstige hoogte op te stuwen. En daar heb ik een zakje met 4 slot-it P4 banden gescoord. En een zakje met 4 zero grip NSR voorbanden. En ook een anglewinder kit voor de Bakker Joop, die overigens niet paste. Die set paste wel in de Schiesser Porsche, alleen klopte toen het motortype weer niet (toch een boxer?). Dan maar de Ninco Ferrari voorzien van nieuw schoeisel. Zero grip van NSR op de vooras! Ja, dat ziet er goed uit!

Dikke sloffen (Slot-it P4) op de achteras.

De Ferrari 360 is er ook klaar voor!

En mocht dit niet voldoende zijn dan trek ik een nieuw scheurijzer (f40) uit de tas. Dus heren, ik ben er weer klaar voor. En aan de banden zal het dit keer niet liggen!

Hachelijk?

5 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Die gaat het niet redden: is het nog ver arie? Dat zegt al genoeg.

FRANK103 zei

Je gaat er hier over lezen Brillie: trouwens de tegenpartij heeft toyota's, eigenlijk is er dus geen uitdaging!

Anoniem zei

en gait is er niet

FRANK103 zei

@Gerard: dat klopt, maar volgens mij staat een race met jou en Henk toch wel in de planning?

Steffer zei

Ok, als de tenten en luchtbedjes weer opgeborgen kunnen worden dan zien ik Gait en jonge Henkes graag mijn baan van vers rubber te voorzien. Fr103, gaan we in training?