zondag 24 oktober 2010

Over rustige zondagen

Nu dit blog toch eigenlijk een soort van openbaar dagboek is, ga ik jullie vervelen met de belevenissen van vandaag! Dat begon met een bezoekje aan John en Jason, die hier allebei helemaal niet genoemd willen worden!


Na de koffie hadden we besloten het grut maar eens uit te laten op het plaatselijke duingebied, met als eindtijd 13.00, want volgens buienradar zou het dan bijzonder vochtig buiten worden! Aan de rand van het duingebied ligt een schooltje met een pleintje dat wel gemaakt lijkt te zijn om tegen een balletje te trappen! Dan lijkt buienradar het fout te hebben, de eerste druppels vallen!We besluiten via de duinen (de kortste weg) richting strandtent te wandelen, voor een warme choc met slag.Het grut had de opmerking over 'de kortste weg' niet helemaal begrepen en nam een duidelijk langere weg.Ook blijkt buienradar toch echt minder betrouwbaar, en ruim 15 minuten te vroeg valt er meer neerslag dan plezierig is tijdens een duinwandeling.John en ik besluiten meteen over te gaan op plan 2, een overdekt speelparadijs, die trouwens erg lekkere koffie (ik noem zoals gebruikelijk géén namen) schenkt!Het is dan inmiddels eind van de middag, de magen knorren en twee van de aanwezigen willen de McSaté nog testen.Dat kan want op weg naar huis komen we, uiteraard geheel toevallig, langs de Mc!
Remco uit het palingdorp had de McSaté gewaardeerd met een 8 (acht), in overleg met John kwam ik niet verder dan een kleine 7 (zeventje), vooral door een afschuwelijk teveel aan onkruid (groen), zoals duidelijk te zien is op de onderstaande foto's.Nadat we John en Jason weer thuis afgezet hadden was een nuttig bestede dag ongeveer weer ten einde. Ik bespaar jullie verder het kijken naar Wipe-out, Studio Sport (een Rotterdamse klubje heeft dik klop, 10-0, gekregen van Eindhovense amateurs) en het nodige gebadder!Netelig?

7 opmerkingen:

Renesmurf zei

Ik ben voornamelijk thuis gebleven. Op wat droge wandelingen met de hond na. Wonderwel lukte dat allemaal tussen de buien door!

Sjoerd zei

Teveel groen kan niet goed zijn voor de mens. net zo goed als teveel water niet goed kan zijn.

suske zei

het weer laat zich niet doen.
het doet wat het wilt doen.
En als wij mensen daar niet gelukkig mee zijn, dikke pech.

www.brillie.nl zei

Dat ze zie oploskoffie schenken is een misdaad tegen de mensheid.

www.brillie.nl zei

Heb ik een vet onderwerp, ben je weer op vakantie.

JeeWee zei

Deze site behoort nu op te starten met een waarschuwing: 'deze site kan nuttige informatie voor u verschaffen'. Een onoplettende internetsurfer zou geestelijk beschadigd kunnen raken, als hij opeens tussen al de foto's een stukje tekst aantreft waar hij/zij iets mee kan.
In ieder geval bedankt voor de culinaire recensie mbt mac sate, ik was al benieuwd en ga af op je goede smaak (!).

FRANK103 zei

@René: gelijk heb je!

@Sjoerd: maar een uitzondering op de regel is toch appeltaart? Ja toch?

@suske: daarom hebben ons huis en onze auto een dak, dat houdt de regen buiten!

@brillie: wat vindt je dan van snelfiltermaling tov vers gemalen bonen?

@brillie: ik heb het gezien hoor, top filmpje!

@JeeWee: ik heb mezelf ertoe gedwongen gisteravond een big tasty naar binnen te werken, en die heeft nog significant meer groen! Ach, ga ik nu echt nog meer waardevolle informatie verstrekken? Hachelijk hoor!