zaterdag 30 oktober 2010

Over voetbal en patat joppie

Zoals gebruikelijk heb ik teveel onderwerpen om een keuze uit te maken, teveel topics waarvan ik denk, als ik die vandaag niet plaats bezorg ik jullie slapeloze nachten!


En dat bezorgt mij dan weer slapeloze nachten, zodat ik vervolgens minder zin heb een avond te verdoen achter de PC. Er zijn namelijk zoveel leukere dingen te doen dan achter de computer te zitten! Wat daarbij dan weer niet hoort, is op bezoek gaan bij Remco te V., die hieronder NIET afgebeeld wil worden.Nee, dan kan je toch echt beter achter de PC blijven zitten. Om jullie een goed beeld te geven toon ik hier plaatjes van afgelopen vrijdagavond.


Toen Remco ons eindelijk binnen had gelaten (buren van 5 huizen verder kwamen - met een zangstem- vragen wie daar de hele tijd aan het aanbellen was, ze konden de teksten van Jantje Smit niet meer verstaan, waarvoor ze me eigenlijk heel dankbaar zouden moeten zijn!) duurde het urenvoordat we koffie kregen en hij eindelijk uitgelegd had waarom er in plaats van appeltaart een vlaai zou zijn die er feitelijk dan weer niet was omdat een collega zijn broodjes expres was vergeten en vervolgens onze vlaai opgegeten had.En dan had hij niet eens DUH gezegd! Eerst een partijtje tafelvoetbal dan maar, om de vlaai (die er dus niet was) af te sporten. Bij wijze van uitzondering plaats ik hier ook een plaatje van jullie bloggert in actie, de sportiviteit straalt er natuurlijk vanaf!Film 1 was Kick ass, een aanrader voor de liefhebber van zinvol geweld en waargebeurde verhalen! Bij de film hoort natuurlijk een eenvoudige doch voedzame snack (en een glas cola). Remco had de keuze tussen de 3 nieuwe smaken Patat Joppie, nr 66 Babi Pangang en Wilde mango.Voor de diepgang die dit blog zo kenmerkt: de mango is vies, de babi pangang gaat maar echt toppie is de chipssmaak patat Joppie (dat rijmt en dus is het waar!).Nog meer tafelvoetbal en het valt ons op dat Remco overal damestijdschriften (vrouw, libelle en margriet) heeft liggen, een ernstige kwestie!Desgevraagd heeft Remco geen bevredigende verklaring voor deze tijdschriften, zijn excuus dat ze in de leesmap zitten is natuurlijk erg goedkoop!Film 2 was Sherlock Holmes, door een teveel aan dialogen ietwat slaapverwekkend.Slechts het bestuderen van eerdergenoemde tijdschriften (over ingegroeide teennagels) en een ruime voorraad knabbelwaren maakten het afkijken van de film mogelijk.Volgende keer: meer appeltaart  en patat Joppie John!

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Maakt niet uit wat, maar al die smaken zijn echt waardeloos. Doe mij maar de paprika...

Renesmurf zei

Ik eet altijd om 18 uur, en dan eet ik zoveel dat ik de hele avond niks meer hoef.

FRANK103 zei

@Sjoerd: de gewone of de geribbelde?

@Rene: was ik ook maar zo verstandig!

lokkie zei

Lekker zo een zak chipje vol met E nummers.

www.brillie.nl zei

Veel zakken op de foto te zien. Gelukkig is de inhoud wel lekker. En weer een woord overschrijven. Damm.

FRANK103 zei

@lokkie: er gaat niks boven geur-, kleur- en smaakstoffen gecombineerd met een juiste hoeveelheid vetten en suikers!

@brillie: het leven bestaat uit zakken!
NB helaas laatste tijd weer veel last van spam, nu blogger niet alles tegen houdt moet komende tijd de beveiliging even aan.