woensdag 15 december 2010

AZ retteketet!

Hoewel Gert vast op het puntje van zijn stoel zit (achter de PC, voor de duidelijkheid!) in afwachting van een bericht over de nieuwe 85, moet ik inhaken op de actualiteit!


Via de voetbalvereniging van Wesley konden we vanavond naar een voetbalwedstrijd van de lokale topclub AZ tegen Fc Bate Borisov uit Wit-Rusland. AZ is uiteraard bekend van Kees Kist, het Wastora van de gebroeders Molenaar en meer recent Dirk Scheringa en de DSB bank.Nu ben ik afgelopen jaren naar Vitesse en Utrecht (dankzij zwager Marco) geweest, naar Arena, Kuip en PSV stadion, naar de Nieuwe Meer, Olympisch stadion en de Alkmaarder Hout, ja zelfs naar het Olympiastadion in Munchen (in 1988) en het Kras stadion van FC Volendam,maar ik was nog nooit naar het nieuwe AZ stadion geweest.En dat kan natuurlijk niet, al was het omdat ik dan niet kan meepraten over de kenmerkende Alkmaarse delicatessen, en dan bedoel ik géén kaas!Wesley moest dus ook mee, want een kind zonder begeleider mocht wel mee maar een begeleider zonder kind geeft deze jaren ernstig te denken!De voorspelling was dat het heel koud zou worden, en ik ga dus niet vertellen hoeveel laagjes kleding ik aan gedaan heb, wel laat ik zien dat we onze maatregelen tegen de kou genomen hebben!De wedstrijd, wel, die ging helemaal nergens om. AZ is en was uitgeschakeld, en Bate niet.Dus ging Bate bij AZ over de knie en heeft Bate het aan het belabberde afmaken van AZ te danken dat ze maar met 3 - 0 verloren heeft, waar dat eenvoudig 10 - 0 geweest had kunnen zijn.Een leuke wedstrijd was het dus en de kou viel uiteindelijk ook mee, het AZ stadion is mij erg meegevallen en zeker de moeite waard om daar vaker een wedstrijd te gaan kijken!Penibel? 

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Zijn dat niet die gasten die ooit eens landskampioen waren...

FRANK103 zei

@Sjoerd: zou kunnen! :-)

Gert zei

Ik heb er helemaal niets van gezien. Het was dus wel een leuke wedstrijd? Zelfs de uien scherp op de foto. Mijn complimenten ;-)

FRANK103 zei

@Gert: de samenvatting is net afgelopen (23.30), heb je helaas gemist!

suske zei

voetbal is niet meer ding, maar een leuke wedstrijd is natuurlijk altijd meegenomen.

www.brillie.nl zei

Mijn tijd is geen voetbalplaatjes kijken tijd.