dinsdag 11 januari 2011

Het serieuze bericht

Min of meer (meer min dan meer, als ik er over nadenk) op verzoek van Renésmurf plaats ik vandaag, voor het eerst in het bestaan van dit blog, een best wel serieus bericht.


Geen etenswaren of lieden die niet genoemd willen worden (ik weet ook niet hoe de dames op de foto heten, dus erg moeilijk was het in dit geval ook niet).



Geen treinen of racebaanauto's, geen excursies of waargebeurde fietsverhalen, maar een serieus verhaal over twee vrouwen die een wensballon willen oplaten.



Feitelijk is fikkie stoken natuurlijk een erg mannelijke aangelegenheid, zodat ik, toen ik beide dames verderop in de straat gespot had, nieuwsgierig ben gaan kijken.



Nadat dat ik enkele sfeerplaatjes heb geschoten heb ik de dames natuurlijk allerlei praktische tips aan de hand gedaan. Ik heb ze bijvoorbeeld verteld dat de zijkant van de ballon NIET aangestoken moet worden.



Het zal de mannelijke bezoekers van dit blog niet verbazen dat daar geheel niet naar geluisterd werd, zoals vrouwen natuurlijk nooit naar wijze mannelijke raad luisteren.



Maar goed, het oplaten (waarschijnlijk wisten de dames niet dat de ballon omhoog moest) leek bijna geheel onverwacht toch een succes te worden.



Tot de restanten van de wensballon brandend geheel toevallig onder een OPEL Zafira terecht kwamen. Of de wens (een nieuwe Opel?) verder uitgekomen is weet ik niet, maar hachelijk was het zeker!



En beste bezoekers van dit blog, kan zo'n serieus verhaal op dit blog, of is het toch ehhh penibel?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Je woont niet toevallig in Moerdijk?

Sjoerd zei

Levensgevaarlijk die vrouwen...

FRANK103 zei

@lokkie: ben ik zo makkelijk te vinden?

@sjoerd: ik had het niet beter kunnen verwoorden...

:-)

www.brillie.nl zei

Als er bosbrand is, of een fabriek brand af... we weten je te vinden.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heerlijk verhaal. Vrouwen en vuur, het blijft een hachelijke combinaatsie.
Alhoewel...
http://drs.punt.nl/index.php?r=1&id=290760