vrijdag 28 januari 2011

T'is groen

Belofte maakt schuld, of was er sprake van bedreiging? (hieronder: de grote boom)


Hoe dan ook, er zou een vervolg komen over de zolderspoorbaan. We hadden afgelopen week grasmatten geplakt op de spoortafel, om de suggestie van gras te wekken.
(hieronder: een postkantoor, uit de tijd dat er nog postkantoren en telefooncellen waren!)Of om het zachtboard te camoufleren, wat je wilt.
(hieronder: bedieningspaneel en parkeerterrein bij het station)Nu had ik ook een zak met bomen gekregen, en jullie voelen het vast al aan jullie water, die moesten ook op de baan! (hieronder een overzichtsfoto van de spoorbaan)Ook hadden we een vijver gemaakt van een doordachte combinatie van blauwe verf en blanke lak.De echte modelbouwers onder de bezoekers van dit blog zullen de plaatjes vast met tranen in de ogen aanschouwen en denken: wat een zootje!Rond 2025 moet de zolderspoorbaan volgens mijn (nauwgezette) planning wel ongeveer klaar zijn, en dat zou ook best wel hier te zien kunnen zijn op dit blog.Als er tegen die tijd nog een spoorbaan op zolder staat, er nog een frank103 weblog is of zelfs internet nog bestaat. Maar dat terzijde!

Praktische tips mogen jullie natuurlijk altijd plaatsen bij de reacties, tenzij die hachelijk of bruikbaar zijn.Zoals het advies van neef Erik om dit hoekje hieronder te voorzien van wissel, rails en een lokloods.Penibel?

10 opmerkingen:

Gert zei

Gelukkig, kan ik straks rustig gaan slapen. Die hoek, soms is less more zoals ze dat zo mooi in het engels kunnen zeggen.
Of een paar koperdieven, lekker aktueel. Alhoewel in 2025 nog koper.

olive zei

is een treinbaan dan ooit af?

www.brillie.nl zei

Snurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk

Sjoerd zei

Rond 2025 hoop ik dit hier te zien. Dan ben ik inmiddels in de zeventig...

Gert zei

Heerlijk geslapen.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Effe serieus nu.
Nu ik dat hier allemaal zo zie, begin ik beseffen dat u een mooie hobby hebt.
Was getekend,
De Drs.

lokkie zei

Je kan zien dat het voorjaar wordt.
Het groen schiet de grond uit.
Ziet er gelijk een stuk sfeervoller eruit.
De volgende keer wel zelf het gras instrooien en een paar mooie zelfbouw bomen plaatsen.

Renesmurf zei

De goeie ouwe telefooncel, we zullen het moeten missen!

www.brillie.nl zei

Wordt het niet tijd voor echt water naast het spoor?

suske zei

steeds nieuwe ideeen die dienen uitgewerkt te worden. Daar komt gewoonweg geen eind aan, behalve moest in 2012 de wereld vergaan.