dinsdag 22 februari 2011

Dinsdagavondtreinen

De neven kwamen hier aan de spoorbaan knutselen. En koffie drinken!


En er viel ook best wel wat te knutselen. Er moest verlichting in het kasteel gemaakt worden.


En die wissel linksachter, voor een opstelspoortje, moest er ook komen.


Richard heeft zich bezig gehouden met de groenvoorziening. Erik had een aanvaring met de rechterwissel, die hardnekkig kortsluiting bleef geven.Had hij de kortsluiting opgelost, bleek het wissel niet omgelegd te willen worden.


Maar goed, dankzij of ondanks deskundige hulp van Bips was rond 22.30 de spoortafel enkele groenstroken, een gammele boom en een werkend wissel rijker!


Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Vooral dat toeziend oog doet het hem. Drinkt Bibs allang koffie...

FRANK103 zei

@SSjoerd: eigenlijk drinkt hij liever thee, als theemuts zijnde...

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
Dat huisdier Bips thee zou drinken, maak dat de ... euh... kat wijs! Het feit dat poezen zo nieuwsgierig zijn, heb ik overigens altijd al uiterst vermakelijk gevonden. En dat gaat dan niet gepaard met brutaal en onhandig gesnuffel, zoals honden dat zouden doen, maar wel met bedaard en kwispelstaartend snuisteren en speuren naar de kleine deining die spoorwissels plegen te veroorzaken als zij 'omgegooid worden' (hoe heet het?). Bipsje was de hele bedoening dus niet aan het superviseren, neen, hij was zich aan het afvragen waar jelui in godsnaam mee bezig waren en of het misschien ook iets met eten te maken had.
Hachelijk? Neen. Schattig!
Met vriendelijke groeten,
De Drs.
kattenfluisteraar

FRANK103 zei

@drs: uw reacties zijn van dergelijk hoogstaand niveau dat ik werkelijk niet begrijp dat u nog niet gevraagd bent de Belgische regering te leiden! Maar mijn stem heeft u, dat zal u duidelijk zijn!

lokkie zei

Waarschijnlijk schakelt de wissel niet daar al die kattenharen.