dinsdag 8 maart 2011

Blogkoppen

De koppen van 2011, dat zijn er minder, omdat ik ook dit jaar bewust minder berichten op het blog ben gaan plaatsen. Niet vanwege zorgen om de kwaliteit, maar vanwege de tijd die je ook aan andere zaken kan besteden.

Nr. 1 Op dinsdagavond 4 januari 2011 begint weer het 'dinsdagavondtreinen' bij neef Erik. Uiteraard mag de TEE RAM op de foto!


Nr.2 Op zaterdag 8 januari ben ik met zwager Marco naar de treinenbeurs in Houten geweest, natuurlijk zijn de DDR loks van Marco op de foto gezet.


Nr. 3 Op woensdag 12 januari werd er niet gefietst, maar ging ik mee met de klas van Elise naar de papiermolen in Westzaan.


Nr. 4 Op vrijdagavond 14 januari was er een flitsende avond bij Gerard. Naast drankflessen moesten de racebaanauto's voor de camera. En geïnspireerd door allerlei automerken en banken is het voor een paar dagen 'das blog'. Het begint met de Bakker Joop.


Nr. 5 Dan de Ferrari 512.


Nr. 6 De 85 speelt in januari 2011 ook een hoofdrol op het blog. In december 2010 gekocht, in januari omgebouwd met een ESU V4.0 decoder. Uiteraard ook bij Gerard op de foto gezet.


Nr. 7 Ook op woensdag 19 januari heb ik niet gefietsft, maar ben fotoof wefen maken op Amfterdam fentraal. Fan een twaalfhonderd! Het waarom fan de fff weet ik nu ook niet meer...

 

Nr. 8 Op dinsdagavond 1 februari hebben we de partij oude loks van Cees bestudeerd. Tussen deze loks zat ook een 132.Nr 9 Al snel wordt de 132 vervangen door een foto van Bibbel Bips in zijn mandje


Nr 10 Geïnspireerd door het blog van Suske wordt foto 9 vervangen door 2 Bips-ogen die in de camera staren


Nr 11 Als de onvolprezen drs. Happolati daar dan een opmerking over plaatst, wordt de foto van Bips vervangen door Elise, die toch al voor de camera moest poseren zodat er een AH voetbalplaatje gemaakt kon worden.


Nr 12 Daarna is Wes aan de beurt


Nr 13 Voor het treintjesforum had ik een aantal oude foto's onder de scanner gelegd. Zoals deze foto van de diesel2 in Klarenbeek. Maar is deze foto nu onder hachelijke omstandigheden gemaakt of niet?


Nr 14 Ook onder de scanner: de 03 in 1989 voor 150 jaar NS.


Nr 15 Al weer op 2 maart, het etentje met het werk bij de man in de pan, leverde onverwacht ook smaakvolle plaatjes op!


Nr. 16 Een weblogkop zoals een weblogkop bedoeld is?


Tragisch?

3 opmerkingen:

suske zei

bestond dat etentje met het werk alleen uit vissenkoppen ?

FRANK103 zei

@Suske: beetje kort door de bocht om mijn collega's uit te maken voor vissenkoppen hoor! Ze zijn een boel gewend, maar vissenkoppen.


Goed.
Tegenspreken, aan de andere kant, doe ik ook niet.

Penibel?

Sjoerd zei

Die 1200 had wel wat beter belicht kunnen worden.