woensdag 9 maart 2011

Over woensdagen en sport

Nu de zon buiten zo nu en dan vrolijk schijnt is het weer die tijd van het jaar om meer aan sport te doen!


Dan kan je denken aan topsport op de Wii, de kenner herkent vast Vancouver 2010, erg vermoeiend!Tuurlijk is er tijdens zo'n sport happening een moment van ontspanning, onthaasten, tijd voor koek, koffie en foto's. Door deze volgorde is de koek helaas al op als er foto's gemaakt worden.Geheel toevallig heeft John eredivisie live en is er nog een leuke wedstrijd op de buis ook, ons AZ tegen AJAX. Ik besluit direct in de eerste minuut een foto te maken, om meer beteuterde AJAX koppen (naast die van Frank de Boer) te voorkomen.Helaas heeft de selectie van AZ ook nooit naar Johan Cruijff geluisterd en vergeten ze één doelpunt meer te maken dan de tegenpartij (nog steeds AJAX, voor de blogbezoekers met een belabberd geheugen).Graag laat ik ook een keer zien dat mannen best meer dan 1 ding tegelijkertijd kunnen, zie mij hier knoflooksaus op een pizza gieten terwijl ik voetbal kijk!Tuurlijk heb ik gisteravond de wedstrijd tussen Arsenal en Barcelona bekeken, zodat ik vanmorgen besloten heb uit te rusten. Teveel sport is ook niet goed!
Vanmiddag hebben we ons dan weer met voetbal bezig gehouden!Dankzij collega's Harry en Peter was het voetbalplaatjesboek van Wesley al compleet, vanmiddag konden de 3 extra plaatjes bij de plaatselijke AH gehaald worden, zie hieronder.En dat heeft Wes gedaan! Zo is deze uiterst sportieve week alweer halverwege en ik vermoed zomaar dat het wellicht misschien minder risicovol is om weer eens op de weegschaal te gaan staan.Ja, niet dat ik daar eerst weer een werkende batterij in stop, het kan namelijk te gek!Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Te veel voetbal is pas echt hachelijk...

suske zei

teveel sport nog veel hachelijker.

Steffer zei

Te veel voetbal en sport op een blog is de top van hachelijkheid.....of ziets...

Renesmurf zei

Het schijnt heel gezond te zijn, al dat gesport.

Tot op heden ben ik nooit ziek, en ik sport ook niet, dus niet sporten is dan ook gezond!

FRANK103 zei

@sjoerd: ik sla e wedstrijd van PSV vanavond dan maafr over!

@suske: treinen dan maar weer?

@Stef: ik ben actief op zoek naar een nieuw woord voor 2011, maar hachelijkheid gaat het niet worden. Op hachelijkheid rijmt geit!

@Rene: jij hebt al een fysiek intensieve baan, als schilder, dan is sporten waarschijnlijk minder belangrijk. Voor een kantoorzitter zoals ik is dt andere koek!