zaterdag 23 april 2011

Naar de Autorai, deel 2: de verwachte modelletjes

Graag toon ik jullie vandaag een aantal van de futuristische modelletjes die te zien waren op de Autorai, ook heel groene modellen, maar dat spreekt voor zich!


Finger2 vraagt bij het vorig bericht om een Seat, kansloos dacht ik meteen.


Maar dat viel bij het nakijken van de foto's vanavond wel mee, ik heb een Seat gezien (maar niet bewust, zoals jullie wel merken), zie hieronder.


Of zit ik in een ontkenningsfase?


Voor neef Erik heb ik natuurlijk een Opel op de foto gezet, ik weet wat voor warme gevoelens de automobielen van Adam Opel bij hem oproepen! 


En er was nog meer futuristisch te zien.


Maar de modernste en meest futuristische auto stond een beetje achteraf, en leek klaar voor massaproductie.Ik heb de honderden andere fotografen een beetje kunstmatig weggesjopt,


ze leiden teveel af van de ultramoderne trekken van het hieronder afgebeelde buitenaardse mooie voertuig! Deze wil ik wel voor de deur hebben staan!


Hachelijk? 

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat kan niet hoor, waar zij al die mooie vrouwen die bij die auto's horen...

www.brillie.nl zei

Op een zendschip is ook erg veel roest te vinden, maar de muziek blijft prachtig. Radio Caroline 47 jaar. En roeten doen de autos ook.

FRANK103 zei

@sjoerd: die wilden niet op de foto! En ik denk dat dat persoonlijk was...
:-(

@brillie: ja. Maar wat bedoel je daarmee? Waar komt dat zendschip vandaan of zie jij ergens de dames van het Veronica promotieteam?

Finger2 zei

Frank-103 Bedankt!

Renesmurf zei

Het is eens wat anders dan treinen he! De filelezers van de ANWB zaten daar ook, files te lezen.