maandag 19 maart 2012

Zondagmorgenvoetbal en opmerkingen


De drs weet een mooie opmerking te plaatsen over een gemeen kijkende tegenstandster van Lisanne, die overigens geen partij was voor Lisanne. Met het verzoek of ik meer plaatjes van deze dame heb. Het antwoord daar op is kort en krachtig, ja.Dan werd er voorzichtig gevraagd of ik wel goed aan mijn voeding denk, zo'n chocoprins daarvan blijft mijn postuur vast niet in stand. Dat klopt, ikzelf had dan ook een heel wat smaakvoller en kleurrijker koekje gekocht en opgegeten.Dan wordt er voorzichtig opgemerkt (daarbij wordt gegniffeld) dat ik heel weinig meld over het zondagmorgenvoetbal in het park. Dat klopt, niet dat we niet voetballen, maar ook afgelopen zondag heb ik verloren en dan is het nu eenmaal minder smakelijk vertellen. De foto is van 2 weken geleden, maar laat wel duidelijk zien met wie er gevoetbald wordt. Volgende week maar weer overslaan, dat zondagmorgenvoetbal.Heikel? (Let op, h niet vergeten!)

8 opmerkingen:

suske zei

over welke dame het Drs P. het hier eigenlijk ?

Sjoerd zei

Oh jee, doe dan toch maar het dames voetbal maar...

Renesmurf zei

De foto`s staan ook in volgorde van schoonheid.
De eerste gaat nog, de tweede niet en de derde nog minder.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Heer Frank-103,
De dame in kwestie (rugnummer 6) ziet er op deze foto al een stuk minder nors uit, maar nu wordt mijn eerste indruk bevestigd (zie ook de foto van uw vorige missive) dat de mouwen van haar truitje echt wel ijselijk lang zijn. Kennen ze daar in Edam maar één maat? Moet het arme kind met dergelijke schabouwelijke klederdracht door het leven? Leuk is anders. Vandaar wellicht ook haar bijwijlen norse blik.
Nee, ik denk maar wat luidop.
Uw Drs.

FRANK103 zei

@Suske: het is drs. Happolati, toch een heel wat hoogstaander schrijver dan uw drs. P., hoewel drs. P wellicht als zanger weer meer tonen op zijn zang heeft dan drs. Happolati.

@sjoerd: geen liefhebber van de herenknieën?

@René: er zat inderdaad een opbouw in mijn verhaal, of niet?

@drs: het meiske woont in het dorp naast Volendam, u moet daarbij weten dat tussen Volendam en Edam hier en daar maar een sloot van 2 meter breed en 50 centimeter diep zit, dat is ernstig te weinig om de Volendammer zangstemmetjes van BZN, Jantje Smit, Nick en Simon, Monique Smit en meerdere J's op deugdelijke wijze tegen te houden. Dan heb ik het nog niet over de Volendammer palingrokerijen, waarvan de geur doorgaans het Edamse in een kwalijke reuk zet, wat die Edammers trachten tegen te gaan door de kweek van schimmels voor hun kazen, de bekende sterk geurende Edammer kazen. In die erbarmerlijke omstandigheden moet dit meiske opgroeien, waarbij haar ouders - ons benne zunig - ook ernstig beknibbelen op de kleding van het arme kind, door haar een T-shirt te geven wat slechts enkele mate te groot is. Dan zeg ik niets over haar broek en haar schoeisel, maar wellicht begrijpt u nu wel dat het team van Lisanne het minder zwaar tegen deze tegenstander had dan ik u op de mouw heb geprobeerd te spelden, wat een hachelijk gebeuren is indien u kleding draagt met korte mouwen!

Uw Frank-103
Objectief verslaggever

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Nee, die sloot tussen Edam en Volendam moet breder, dat is een feit dat zeker is.

FRANK103 zei

Beste drs, er zijn zelfs voorstanders van het uitbreiden van het IJsselmeer ten koste van Volendam, iets wat eigenlijk helemaal niet zo gek klinkt, wat weer niet opgaat voor al die Volendammer zangers.
Uw Frank-103

www.brillie.nl zei

Geen wonder dat jullie het doel niet halen met die blokken beton voor je kop. :)