dinsdag 21 augustus 2012

De laatste kiekjes

Aan alles komt een eind, zo ook aan de vakantiekiekjes van dit jaar.Ter afsluiting plaats ik de foto's die ik gemaakt heb op verzoek van mijn schoonmoeder Lilian, die hier trouwens best wel genoemd wil worden!Het verzoek was om een ondergaande zon foto te plaatsen.Bij het verzoek zat een technische verhandeling die het eindresultaat zou moeten verbeteren,en die uiteraard begon met de opmerking dat het handig was een frisse accu en een niet geheel gevulde geheugenkaart in de camera te plaatsen.
Het - tijdelijk - verwijderen van de lensdop, zolang er foto's gemaakt worden, zou het resultaat ook ten goede komen.Met het oog op de klok, om 21.25 zou de zon ondergaan, ben ik naar het strand gewandeld en heb de hier geplaatste kiekjes geproduceerd.Uiteraard moest een toevallig geparkeerde Norton motorfiets ook op de foto.En ter afsluiting plaats ik uiteraard de watertoren.Hachelijk?

7 opmerkingen:

suske zei

dat er aan de vakantie een einde komt is idd hachelijk.

Ad zei

Welkom thuis!

FRANK103 zei

@suske: maar er komt weer een vakantie!

@ad: bedankt!

Sjoerd zei

Zijn ze nu echt op...

renesmurf zei

Mijn vakantiefoto`s houden nooit op overigens.
De zonsondergang heb ik nooit goed vast kunnen leggen, die halen het internet niet.

Jou lukt dat beter!

Albert y Mara fotoblog zei

Leuke foto's. Jij gaat dus goed om met je schoonmoeder. Mooi. Dat had ik ook met mijn schoonmoeder die er helaas niet meer is.
Groeten Albert

FRANK103 zei

@sjoerd: nee, maar het is nu genoeg geweest voor het weblog.

@rené: bedankt! Toch doe ik niets bijzonders, jij kunt het ook. Op de automaat foto's maken richting de al behoorlijk ondergaande zon, als het licht niet meer zo fel is.

@albert: ja hoor, ik heb geen moeite met mijn schoonmoeder.