maandag 20 augustus 2012

Over Formule 1 en Le Mont st MichelDe terugreis zouden we opnieuw met een overnachting doen, in hetzelfde Formule 1 hotel als de heenreis.We zouden er begin van de middag aankomen en vervolgens naar de top attractie Le Mont st. Michel gaan, zo'n 17 kilometer verderop.Maar of ik heb een bezoek aan Le Mont st Michel niet goed aan ze verkocht,


of de overnachting op de heenreis in het best wel comfortabele en gezellige Formule 1 hotelwas zo'n succes dat ze daar graag nog eens wilden overnachten.Hoe dan ook, toen we om 13.30 bij de Formule 1 in Avranches stonden wilden ze unaniem doorrijden naar huis.
(hieronder: op cruise control - het groene lampje - met precies 130 km/u over de Franse snelweg zoeven, ik kan nog 743 km rijden op de tank en het is buiten 35 graden, ik moet nog 33 km deze weg volgen. De radio staat aan omdat ze op de achterbank een film kijken, Rio!)Uiteraardmet een culinair verantwoorde tussenstop in België.Hoewel ik nu echt wel durf te zeggen dat de McD mijn neus behoorlijk uit komt!Echt!Zo is de vakantie 2012 weer afgelopen, ik zal hier komende dagen nog wat laatste foto's plaatsen.Op naar de vakantie 2013.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Albert y Mara fotoblog zei

Je staat dus weer met beide benen op de grond. Sterkte Frank en werk ze wanneer dit het geval mag zijn.
Grtz Mara

Sjoerd zei

Haha, ik dacht al waar blijft die Mac... Welkom thuis.

Paul zei

Dus niet op Mont St-Michel geweest? Jammer, hoewel erg toeristisch toch de moeite waard. Moet je eens gezien hebben, wij zijn er dit jaar dus ook geweest.

renesmurf zei

Daar serveren ze allemaal plofkippen he, alleen voor dierenbeulen dus.

www.brillie.nl zei

VJL oke, dat hebben we vast. Nu de rest nog.

FRANK103 zei

@Albert: bedankt, en inderdaad, het werk roept...

@Sjoerd: laatste keer mac voor de komende tijd!

@Paul: ik ben lang geleden naar Le Mont st Michel geweest, ik weet wat ze missen!

@René: iedereen die vlees eet of leerproducten bezit is een dierenbeul. Je beperken tot één misstand is net zo populistisch als bepaalde politici doen.
Maar ik ben het met je eens: plofkippen is dierenmishandeling!

@brillie: net alsof het je iets kan schelen!