zaterdag 14 september 2013

Knutselen op zolder


Ik was onlangs geheel per ongeluk bij een plaatselijk winkeltje waar modelspoorspulletjes te koop zijn.Hoewel mijn interesse eigenlijk vooral uit gaat naar locomotieven, daar kan je er immers nooit genoeg van hebben,
(hieronder: de jagershut moet nog gebouwd worden en zal dan een plaats op de berg, rechts naast het kasteel, krijgen)voor de spoorbaan ben ik de laatste tijd meer gericht op de aankleding zodat de spoorbaan er steeds meer aangekleed uit gaat zien en dat foto's bijna de indruk gaan geven dat je naar een echte trein zit te kijken.
(Hieronder: de bergwand is kaal, in werkelijkheid zou er waarschijnlijk veel meer groen te zien zijn)Ondanks de M-rails en het ontbreken van bovenleiding etc.Het bloggen lijdt er onder, maar de spoorbaan gat er steeds iets beter uit zien.
(hieronder: links naast de lok groeit nu gelig gras en ook op de berghelling is meer groen te zien)Of niet?

5 opmerkingen:

Albert y Mara zei

Een baan met bergen, daar ben ik in de seventies mee begonnen. Hoe kan het ook anders naar Duits voorbeeld. Dat was gewoon het thema in die tijd.
Fijn weekend en er staat een kopje koffie voor je klaar. Ook in de trein. Salu2 Albert

Sjoerd zei

Bij zo'n jagershut hoort natuurlijk ook wild...

MarcStouten zei

het wordt steeds echter

Renesmurf zei

Ja, zo creeer je je eigen wereldje!

FRANK103 zei

@Albert: mijn spoorbaan naar Nederlands model heeft een paar kleine tekortkomingen, de berg, buitenlandse locomotieven van de db, obb, bls en sbb, bovenleiding ontbreekt en ga zo maar door.

@sjoerd: dat is er!

@marc: zo goed als jij bent met scenery zal ik nooit worden, maar ik doe mijn best!

@rene: een mooie wereld met schone treinen die op tijd rijden...