zaterdag 14 september 2013

Over voetbal

De bekerwedstrijden waren een fiasco voor de C-junioren, alle 4 teams zijn uitgeschakeld.

Dus ging de vereniging ingrijpen, voor de nieuwe teamindeling moest er donderdagavond een oefenwedstrijd gespeeld worden, die trouwens makkelijk gewonnen werd.

Lisanne moest vanmorgen tegen een team waarvan ze nog nooit gewonnen hebben,

ook vandaag bleek Hercules te goed.

Donkere wolken in de verte voorspelden niet veel goeds voor de wedstrijd van Wesley, later op de dag.

Die werd gespeeld tijdens een stortbui, de spelers en toeschouwers waren zo nat geregend dat besloten werd maar geen pauze te houden na 40 minuten, maar direct de tweede helft te spelen.

Hoewel Wesley als laatste man van het herziene team een boel aanvallen onschadelijk had gemaakt en zelf bijna een doelpunt heeft gemaakt, werd met 1-14 verloren.