donderdag 5 december 2013

De zolder van Erik


De linkerzijde van de zolder van Erik is de spoorbaan al ontmanteld en het hout afgevoerd,nu moest de rechterzijde nog gedaan worden.We waren met een boel mensen, en dan gaat het afbreken snel!Eigenlijk waren we na een dik uur klaar en was er alleen een berg hout overgebleven van de spoortafel.Dat moet zaterdag afgevoerd worden en is de zolder klaar voor een nieuwe functie.Maar die is minder weblogwaardig,zodat dit voorlopig het laatste bericht zal zijn met het label treinenbijerik.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat is dan gewoon een afgesloten periode.

francky spruytte zei

eerder een afgebroken periode zoals bij mij toen ik het huis van klusjesman hielp leegmaken en dat was heel erg hachelijk !

Ad zei

We zullen het label missen. Het was altijd een vertrouwd onderwerp op het Fran103 weblog. Moeten we het voortaan zonder doen? Hachelijk! Helemaal als Erik zonder spoorbaan door het leven moet. Nou ja, dingen komen en gaan nu eenmaal, zo is het leven. Sterkte!

FRANK103 zei

@sjoerd: dit is afgesloten, maar er komt een nieuwe spoorbaan!

@suske: je moet dit niet te zwaar nemen, er gaat een nieuwe spoorbaan komen, en tot die tijd zullen de modeltreinen ook niet helemaal uit beeld zijn.

@ad: er moet nu eea gebeuren voor er weer een spoorbaan gebouwd kan gaan worden, tot die tijd staat de aelderbaan op de planning, dit is een oefenbaan voor koploper. In de toekomst moet er een meer moduleire baan komen, die makkelijker gedemonteerd kan worden. Maar daar ga ik tzt uitgebreid over vertellen!

Renesmurf zei

Ja, zo gaan die dingen, en in dit geval gebeurt het gelukkig allemaal netjes en met aandacht.
Zo lijkt het tenminste.

Albert y Mara fotoblog zei

Die zolder wordt nu ingenomen door een kind of zo. Waar komt dan de nieuwe modelbaan van Erik? Ik snap er niet veel van. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@rene: netjes en doordacht, zo is het!

@albert: de zolder wordt tijdelijk een opslag. De bedoeling is dat er verhuisd wordt naar een andere woning waar dan een nieuwe spoorbaan op zolder komt. Maar dan moet er eerst nog eea gebeuren.

www.brillie.nl zei

En nu op marktplaats te vinden.

FRANK103 zei

@Brillie: nee, helaas voor je, staat het niet op marktplaats!