woensdag 5 februari 2014

Klote!


De regelmatige bezoekers van dit weblog weten dat ik toch mijn uiterste best doe dit het meest correcte weblog van Nederland te laten zijn.Geen schuttingtaal, politiek of andere mening.Alleen tenenkrommend saai gewauwel over modelspoor, boswandelingen, fietstochten en amateurvoetbal, waarbij ik best durf op te biechten dat ik regelmatig al in slaap val van mijn eigen stukje voordat het zelfs maar af is.Waarom vandaag dan wel expliciet taalgebruik?Onze stoere Noorse boskat Loki moest naar de dierenarts waar hij op stuitende wijze in het kruis is getast, zodat hij nu toch behoorlijk minder stoer is.Klote voldoet vast niet, maar 'geen bal aan' klinkt ook dubieus en is ook niet helemaal correct.Hoe dan ook, na het achterlaten van de nodige euro's en essentiële lichaamsonderdelen van Loki, zijn we weer naar huis gegaan.Of hij en jullie dit schokkende bericht ooit te boven komen, tijd heelt alle wonden?Hachelijk?

11 opmerkingen:

Sjoerd zei

Onze ollie heeft daar absoluut geen barst aan over gehouden en is sinds die tijd een echte grote kater geworden. Heer en meester over alle andere kattenbeesten. Tenminste als Kaatje, zijn zusje, dat goed vindt.

Renesmurf zei

Dieren, en dan met name levende, vind ik altijd wel aangenaam om te zien. Liever nog honden, maar katten kunnen er ook wel mee door.

Albert y Mara fotoblog zei

Toen wij dit hadden laten doen bij onze (zwerf)kater Snuit werd hij rustiger en vertoonde niet meer dat haantjesgedrag. Dus ik denk dat dat bij Loki ook het geval zal zijn. Hou ons op de hoogte van dit boefje.
Groetjes Mara

FRANK103 zei

@sjoerd: loki was behoorlijk beroerd van de narcose, inmiddels gaat het al weer een stuk beter en heeft hij bibbel al weer achterna gezeten.

@rené: dieren zijn erg leuk, ik heb zelf een voorkeur voor katten, maar andere huisdieren vind ik ook leuk.

@mara: volgens de dierenarts kan het wel 8 weken duren voor hij rustiger wordt, vooral bibbel kan er niet op wachten!

www.brillie.nl zei

Waarom krijgen de katten geen balk?

FRANK103 zei

@brillie: ezels balken, de rest niet! Verder wel iets om over na te denken, straks heb ik een claim van een actiefront voor de privacy van Noorse boskatten aan mijn broek hangen! Heel heikel! (Let op, de h niet vergeten. ..)

Ad zei

Frank, dit was pas echt hachelijk, de internetprovider vond het nodig om dit bericht te blokkeren. Gelukkig was de blokkade te omzeilen, anders had ik nu nog steeds in onzekerheid gezeten. Zeg maar dat we allemaal met h'm meeleven. Het doet wel even iets met je als kater; maar het brengt wel rust in het leven van zo'n kattenbeest. Nu spreek ik hier namens onze Lokaalspoor 6 kater, die hier overigens natuurlijk niet wil worden genoemd.

FRANK103 zei

Hoi Ad, ja, ik begrijp dat best van jouw provider, die wil jou beschermen tegen de verderfelijke teksten op dit afschuwelijke blog, over persoonlijke intieme aangelegenheden van ons huisdier, die hier ook niet genoemd wil worden. Waarom wil je het dan toch lezen, zou Shakespeare vast zich in dichtvorm afgevraagd hebben. We zullen het nooit weten, het is heel heikel allemaal!

Met vriendelijke groet

Frank

Ad zei

Als regelmatige bezoeker van dit blog, wil je toch op de hoogte zijn van het wel en wee. Je krijgt zo toch wel een band. De treinen spelen natuurlijk de hoofdrol en de rest er gratis bij. Dan ga je onwillekeurig toch meeleven, als Loki 'een je-weet-wel-kater' (zonder bougies) is geworden. Dus geen sensatie; pure belangstelling!

francky spruytte zei

je niet druk over maken, hij snapt er toch de ballen van !
En ik die dacht de meest correcte blogger van Vlaanderen te zijn !

FRANK103 zei

@Ad: ik begrijp het, hoewel je nu wel op de shortlist van Loki staat, waar ik trouwens bovenaan sta, met lieden waar hij wraak op wil nemen sinds hij woensdag daar is betast waar een zichzelf respecterende kater niet betast wil worden. Het is heel heikel allemaal (pas op, de h niet vergeten!)

@Suske: ik vrees dat jij niet de meest correcte Belgische blogger bent, dat is drs Happolati, die helaas het internet verlaten heeft, althans geen merkbare sporen op internet meer achter laat. Die had het dan vast in zijn reactie gehad over pleisters, waarbij dan voor pleisters met een passende afbeelding gezorgd moet worden, zoals een trein, en niet een hoofdzakelijk roze pleister met K3 erop. Want dat zou wel eens tot twijfelachtige gedachten kunnen leiden.....