zondag 16 maart 2014

De overwinning


Het voetbalteam van Wesley heeft tot op heden iedere wedstrijd dik verloren,ook nadat het team na de winterstop bij de minder sterke teams was ingedeeld.Hoewel de spelers er nog steeds erg veel lol in hebben, is het natuurlijk veel leuker als er zo nu en dan wel gewonnen wordt, of dat er gelijk wordt gespeeld.Ook deze zaterdag waren er geen signalen dat er een overwinning aan kwam,de spelers van sdob waren allemaal aanwezig en de scheidsrechter was ook van die club.Toen het team van Wes er met een bries in de rug in 30 minuten 3 in schoot durfden we eigenlijk nog niet te juichen.Sdob wist er dan ook nog een in te schieten.In de laatste minuut van de eerste helft werd het gelukkig 1-4, we stonden er 3 voor!Na de pauze hadden we wind tegen, dat voorspelde niet veel goeds!Al snel wist sdob de 2-4 te maken, gelukkig gevolgd door een 2-5.De 3-5 ging er ook weer te gemakkelijk in, de verdediging laat keer op keer de tegenstanders lopen.Maar sdob was verder weinig doeltreffend, en onze spits wist een laatste kleine kans wel met succes af te ronden,zodat er tot enthousiasme van spelers en publiek een 3-6 overwinning was behaald.Dat werd uiteraard gevierd,en voor volgende week hopen we weer op een overwinning!Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Zonder dalen ook geen bergen, het is een onderdeel van het gehele leven. En treuren of sip zijn voor een verloren wedstrijd is de moeite niet, liever er van leren en denken dat de volgende wedstrijd beter zal gaan.

Sjoerd zei

Een zwaluw maakt nog geen lente...

Albert y Mara fotoblog zei

Gewoon doorgaan mannen, eens komt het goed zou ik tot hetv team van je zoon zeggen. Salu2 Albert

Ad zei

Tegen m'n leerlingen op school zeg ik altijd; je bent pas een winnaar, als je kan verliezen. En als je dan wint..., nou mag je dat vieren.

Paul zei

Erg vrolijk kijkt Wes toch niet op die laatste foto

FRANK103 zei

@René: het dal moet niet overdreven worden, dat is opvoedkundig niet verantwoord, daarom is een overwinning zo nu en dan leuk!

@Sjoerd: één hamburger maakt ook geen big mac, daar zijn er twee voor nodig, maar dan moeten ze eerst nog een wedstrijd winnen!

@albert: na regen komt zonneschijn, ze waarderen een overwinning nu meer dan dat ze iedere week winnen.

@ad: en gevierd is het, chips en polonaise door de kleedkamer, het kon niet op!

@Paul: nee, hij wil geen laatste man staan en heeft van coach Bob gehoord dat hij toch echt de beste speler voor die positie is. Toen hij tijdens de wedstrijd ging lopen sjokken en zijn tegenstander weg liet lopen belandde hij voor de tweede keer op de bank. Hij heeft Bob na de wedstrijd vertelt na dit seizoen te willen stoppen met voetballen. Daarmee is het serieuze gezicht van Wes verklaard en was de lol van de overwinning voor hem ook minder.

Paul zei

Tja, als je op een positie moet spelen die je niet ligt is dat niet fijn, ook al vind de coach dat je daar thuis hoort. Mijn dochter speelt links of rechts voor in haar eigen team. Afgelopen zondag moest ze invallen bij het 1e damesteam, waar ze door zwangerschappen dames te kort komen met name aanvalsters. Maar in eerste instantie moest ze op het middenveld beginnen en wist ze duidelijk niet haar draai te vinden. Zij had echter wel alle reden om vrolijk te kijken. Beide wedstrijden werden gewonnen en bij haar eigen team scoorde ze beide doelpunten.

FRANK103 zei

Hoi Paul, de positie ligt hem zelfs erg goed, hij loopt iedere tegenstander eruit, is niet bang om een beuk uit te delen en functioneert als laatste man uitstekend! Naar hij wil graag als spits doelpunten maken, waar hij ook een aantal maal heeft mogen staan, maar daar bijna geen doelpunten wist te maken. De huidige spits lukt dat beter, daarnaast heeft zijn team ook een aantal 'Pietertjes' die je ook niet in de verdediging zet om het aantal tegendoelpunten te beperken. Ach, het is gewoon hachelijk, maar wel erg leuk dat ze deze keer gewonnen hadden!

francky spruytte zei

De vijfde foto ziet er toch maar hachelijk uit of hebben jullie meerdere toepassingen voor "tegen de bal schoppen ?"