donderdag 12 juni 2014

Autoweek live deel 1


Geheel onverwacht gingen Wesley en ik eerste pinksterdag naar Autoweek live in Lelystad.Omdat jullie er anders toch naar gaan vragen of misschien zelfs slecht van kunnen slapen, vertel ik jullie direct waarom we onverwacht naar Autoweek live gingen en niet verwacht of zelfs gepland,laat ik het kort en bondig vertellen en niet uitweiden of eerst allerlei zijpaden betreden, laat ik gewoon concreet vertellen hoe dat nu mogelijk is.Voor het geval jullie het willen weten dan, want als dat niet het geval is kan je het grootste deel van de tekst bij dit bericht wel overslaan.Een bericht dat ik voor jullie voorzien heb van de plaatjes van de moderne automobielen die nu of binnenkort bij de dealer staan.Waarbij Tesla graag laat zien dat de automobiel die ze voor veel geld verkopen eigenlijk het ontwerp is van een (model)spoortrein,een chassis voorzien van een krachtige elektromotor, waarbij de stroom thuis geregeld moet worden door de accu's op te laden,En een trein dat van de bovenleiding haalt of uit een dieselmotor gekoppeld aan een generator.Naast Tesla heeft bijvoorbeeld ook BMW een elektrisch wagentje om te laten zien.Waarom we onverwacht naar Autoweek live in Lelystad zijn gegaan?De reden is eigenlijk heel simpel, de plaatselijke korfbalvereniging had een weekend weg georganiseerd!De topattractie bij Autoweek live was prominent aanwezig, ik laat hier dan ook graag een foto van deze bolide zien.Hachelijk?  

10 opmerkingen:

Erik zei

Een gevleugelde Opel? Goed dat er een gevarenlint omheen hangt!

FRANK103 zei

Hoi neef, ja, een gevleugelde Opel, en ik kan je nu alvast blij maken, ik heb nog meer Opels op de foto voor je gezet! Heel hachelijk?

francky spruytte zei

mijn opel heeft jammer genoeg geen vleugels en zit vol blutsen ! Heikel ?

FRANK103 zei

@suske: dat butsen is van het landen waarbij de vleugels zijn verdwenen?

Sjoerd zei

Opels zijn ook niet gemaakt om te vliegen, zelfs niet laag. Dus waarom dan vleugels. Trouwens, Korfbal...

FRANK103 zei

@sjoerd: volgens Erik kan je ze dan beter gericht weggooien. En korfbal, daar heb ik geen echte mening over, maar ik vermoed dat ik gewoon de tegenstander zou schoppen! Ehhh, de bal zou schoppen!

Ad zei

Om die Mondeo hadden ze een touwtje gespannen; stond die daar als speelobject gevuld met ballen voor de kleintjes? Origineel idee van Autoweek, om zo iets voor de kids te
doen. Helemaal in de sfeer van een Auto-event.

FRANK103 zei

@ad: dat touwtje was bedoeld om opdringerige bestuurders van auto's van allerlei b-merken, zoals Mercedes, rolls-royce, lamborghini, bmw, audi en bijvoorbeeld volkswagen, op gepaste afstand te houden, zodat deze lieden in hun enthousiasme geen grote kwijlvlekken op de mondeo kunnen maken! Hachelijk?

;-)

Ad zei

Volkswagen een B-merk. Welnee Das Auto met tijdloos design hoeft zich niet neer te meten. De halve Europese auto-industrie behoort tot die Gruppe. Dus van kwijlen is geen sprake. Hooguit een oprechte belangstelling voor de collega's. 😊

FRANK103 zei

@Ad: het is dat ik per se het laatste woord wil hebben, anders had ik niet gereageerd. Maar kijk toch nog eens naar de mooie lijnen van die Ford. Dat is toch genieten!