vrijdag 13 juni 2014

De examenuitslag


Lisanne is net terug van een lang weekend Londen, was er gisteren weer een belangrijke dag, namelijk die van de uitslag van het eindexamen.'s Ochtends hebben we met Anja en Manon (willen hier niet genoemd worden) een  boswandeling gemaakt,'s middags zat Lisanne gespannen naast de telefoon, na 15.00 zouden de geslaagden worden gebeld.

(Manon en Kees de Schotse Hooglander)


Rond 14.30 kwam via de sociale media door dat de gezakten gebeld werden, en dan gaat om 14.45 bij ons de telefoon.Shit, het is nog geen 15.00!Maar gelukkig is het bericht positief en is Lisanne geslaagd.Vlag met tas worden uitgehangen, gebak en cijferlijst worden gehaald, eerst nog een gezonde eenvoudige maaltijden dan 'komt visite om te vieren dat Lisanne de middelbare school met succes heeft afgerond.Dat jullie over het vervolg hier ook gaan lezen,dat lijkt me logisch.Hachelijk?

12 opmerkingen:

francky spruytte zei

een dikke proficiat voor Lisanne.

Sjoerd zei

Dat is een proost waard, proficiat meis.

Ad zei

Van harte gefeliciteerd. Geeft vast een stuk rust in huize 103. Wat gaat ze nu verder doen?

FRANK103 zei

@suske: bedankt!

@sjoerd: bedankt!

@ad: bedankt! Het was afgelopen jaar heel onrustig, wat zou ze hierna gaan doen? Je hebt op het weblog de luchtmacht voorbij zien komen, ze heeft gekeken naar psychologie en naar computeranimatie (creatieve opleiding), het is echter tourisme geworden. Ook daar ga je verder over lezen op dit blog, ze gaat deze zomer werken als lid van een animatieteam op een camping, en in de toekomst zal ze regelmatig in het buitenland stage moeten lopen.

Renesmurf zei

Nou, van harte gefeliciteerd, en niks te danken! Het spreekt voor zich.

Albert y Mara fotoblog zei

Felicidades Frank met je dochter, maar welk middelbaar schooldiploma heeft ze nu behaald? Tot reply. Spoorse groeten Albert

FRANK103 zei

@albert: ze heeft haar vwo diploma (atheneum).

Paul zei

Gefeliciteerd!!!! En wat gaat ze nu doen?

FRANK103 zei

@Paul: toerisme! Zonnebril op en fototoestel om de nek, zo ziet ze dat!

www.brillie.nl zei

En nu op kamers in de grote stad, om te gaan feesten (studeren).

Albert y Mara fotoblog zei

Nogmaals felicidades vader Frank, dan kan ze bijna alles gaan studeren. Jij gaat dat neem ik aan financieren? Hebben wij ook gedaan met onze beide zoons en hebben daar nooit spijt van gehad. Zie het als een deel van de erfenis. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Brillie: voorlopig gaat ze heen en weer reizen, dat is vooral goedkoper!

@Albert: uiteraard mogen wij alles betalen, als ze haar diploma haalt vind ik dat niet zo erg. Maar om dat nu al te zien als erfenis, nee, het hoort er gewoon bij!