maandag 23 juni 2014

Het vliegt hier rond....


Zaterdagmiddag zat ik in de tuin, te genieten van het mooie weer.Nu had ik natuurlijk een tochtje kunnen fietsen, maar ik kon natuurlijk ook niet gaan fietsen.Met een goed boek in de ene hand en de spiegelreflex in de andere hand vermaak ik me namelijk ook wel.De koude cola op de tuintafel hoef ik vast niet te noemen, die was er ook!Er vliegt hier zo'n zaterdagmiddag van alles rond!Ik kan jullie niet vertellen wat voor vliegtuigen het precies zijn, waar treinen geheel niet op elkaar lijken,daar vind ik vliegtuigen juist allemaal op elkaar lijken!Ook bij het uitzoeken van de weblogwaardige vliegende apparaten,vond ik het lastig een boeiende selectie te maken.Maar ik hoop dat het toch gelukt is!Hachelijk?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

The flying dutchman !

Sjoerd zei

Volgens mij heeft de laatste te veel Chili gehad

Paul zei

Te veel chili? eerder te weinig!!!!

francky spruytte zei

schending van je privacy ! echt heikel !

www.brillie.nl zei

Volgens mij KOMT ER WEER EEN VLIEGTUIG OVER HEEN zetten. Altijd wat te doen in AmstelVEEN. DENK ik dan. WAT ZEI JE?

FRANK103 zei

@anoniem: ja

@sjoerd: zeker!

@paul: op de bank gezeten is het lekker chili eten!

@suske: inderdaad, maar of men mij goed ziet zitten in de tuin, verscholen achter mijn goede boek, dat weet ik niet.

@brillie: het WENT! Wat zeg je? HET wehent!

joop zei

vliegtuig op foto #2 was ik anders niet zo blij mee geweest, die hebben nl de neiging om de landing te vroeg in te zetten...

FRANK103 zei

Hoi Joop, daar maken de bewoners van Zwanenburg zich druk om, hier vliegen ze eigenlijk nog te hoog, hoewel dat niet betekent dat ze bij ons niet in de achtertuin kunnen landen. Maar ik lig er tot op heden niet wakker van.
Vrgr
Frank

Renesmurf zei

Het is maar druk in de lucht, en heel soms zie ik wel eens een ballon varen!

FRANK103 zei

Hoi Rene, we zitten hier op de aanvliegroute naar schiphol, hier komen heel veel vliegtuigen over, dag en nacht. Ballons mogen hier daardoor niet komen, vermoed ik. Die zie je hier niet.