donderdag 26 juni 2014

Over diploma's


De laatste weken staan in het teken van de laatste schoolweken.Proefwerkweken, citotoetsen, boeken moeten worden ingeleverd, sportdagen,rapporten, schoolreisjes en dan is er natuurlijk ook de diploma uitreiking van Lisanne.Dat was een heel feestelijk gebeuren, compleet met Amerikaanse hoedjes waarmee gegooid mocht worden.Vrolijk gezang dat zonder passende begeleiding door muziek of een voorzanger bleef bij het uitreiken van de tekst.Wat misschien ook wel zo goed was, mijn eigen zangkunsten kennende. Per groepje leerlingen werd een toespraak gehouden,en vervolgens werd een toespraak gehouden per geslaagde. Hoewel het hierdoor wel een lange zit werd was de avond uiteraard heel geslaagd!Als de handtekening is gezet is het definitief, op naar het hoger beroepsonderwijs!Na een laatste consumptie gaan we huiswaarts, voorlopig de laatste keer vanaf deze school.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Nu is het gedaan met het mooie leventje dat jeugd heet, op naar de volwassenheid...

FRANK103 zei

@sjoerd: ze mag al 2 keer per week koken, misschien moeten we haar nu ook de was laten doen?

Renesmurf zei

ja, dat zijn dan de officiële bedoeningen waar ik altijd een beetje een hekel aan heb.
Maar goed, het hoort er bij, net als vele leuke dingen in het leven, zoals vakantie!

Albert y Mara fotoblog zei

Studeren in het HBO en dan heerlijk op kamers hebben onze zoons altijd de mooiste tijd in hun leven gevonden. Pa en ma betaalden ook het collegegeld, de boeken en de kamerhuur. Nooit spijt van gehad dat we dit gedaan hebben. Blijft Lisanne thuis wonen? En in welke stad gaat ze haar HBO opleiding doen?
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@René: het hoort er inderdaad bij, dan moet je er maar het beste van maken!

@Albert: voorlopig blijft ze thuis wonen, ze gaat in Diemen naar school, daar is ze sneller met de trein vanaf huis dan met de fiets uit Amsterdam. Maar wie weet hoe lang ze dat zo doet?

Anoniem zei

Een mooi verslag van een mooi moment.

Proficiat!

Feliciterende groet,

francky spruytte zei

Op zo'n moment besef je hoe rap de tijd vliegt en hoe vlug die kleintjes groot geworden zijn !