zaterdag 28 juni 2014

Over sporten op de woensdagmorgen


Natuurlijk had ik woensdagmorgen willen fietsen, maar de automobiel wilde zo graag uitgelaten worden.Dan moet je keuzes maken, hoe moeilijk ook!Dus liepen we rond 09.30 in het woeste woud van Egmond.Waarbij we werden aangestaard door de plaatselijke bevolking! (Flappie?)Verder ging de wandeling, door het woeste woud van Egmond.De vraag waarheen kan ik eenvoudig met één woord beantwoorden: daarheen!Na een laatste beklimming van een hoge berg in het woeste woud van Egmond zijn we eindelijk weer in de bewoonde wereld,er was veel inspanning nodig om bij deze uitspanning te komen!Gelukkig heeft de dame van de uitspanning een noodrantsoen klaar staan zodat we snel weer op krachten zijn.De wandeling terug naar de automobiel gaat gelukkig voorspoedig, als we dan een boswachter op ons pad zien besluiten we deze onze boskaart te tonen, zoals het oppassende boswandelaars betaamt.Daar is de boswachter niet van gediend, hij wil geen boskaarten controleren en al helemaal niet met ons op de foto.Dan blijkt zo'n boswachter nog behoorlijk rap te kunnen fietsen, we halen hem niet meer in.Gelukkig zien we nog een levensgevaarlijke rups op de weg door het woeste woud van Egmond, anders was de wandeling toch in een mineurstemming geëindigd.Met een eenvoudige doch smakelijke lunch weten we deze inspannende morgen toch op gepaste wijze af te ronden!Hachelijk?

11 opmerkingen:

www.brillie.nl zei

Zozo... een heel blad vol, dat wordt extra fietsen.

FRANK103 zei

@brillie: ja, zeker 200 kilometer!

Sjoerd zei

Dat ziet er weer gezond uit

FRANK103 zei

@sjoerd:je, de vitamines spatten van de foto's af, het was zeker zeer de mieite waard!

Ad zei

Dit zijn nou echt de komkommertijd-verhalen. Het treinenseizoen is afgelopen;recreëren maar! wel moeie omgeving. Buitenlucht, krijg je trek van... Het zal toch wel lastig zijn, om een culinair veantwoorde uitspanning te vinden. De lezers van dit blog verwachten zoiets van je. Best zwaar!

FRANK103 zei

@ad: het spijt me, maar we hebben hier 365 dagen per jaar aandacht voor treinen, het is alleen niet allemaal even weblogwaardig. Maar ik kan je vertellen dat ik bezig ben geweest met de ombouw van de bolle neus, wat niet gelukt is omdat ik een permanent magneet voor een kleine schijfcollector motor had gekocht ipv voor de grote schijfcollector motor. De goede permanent magneet heb ik vanmorgen gehaald zodat ik nu alsnog de bolle neus om kan gaan bouwen! Uiteraard is dat wel weblogwaardig!

Renesmurf zei

Heerlijk he, zomer, daar kan ik maar geen genoeg van krijgen!

FRANK103 zei

@ rene: ik geniet er ook zoveel mogelijk van!

francky spruytte zei

Geen idee wat ik van die lunch moet denken ! Geef die maar aan die levensgevaarlijke rups ! Heikel gewoonweg,

Albert y Mara fotoblog zei

Een afwisselende log met leuke foto's. Vooral foto 4 (met het konijntje, nog geen Flappie tijd gelukkig) 5 en 6 de duinen (die missen we wel eens hier aan de Middellandse Zee) vielen mij op.
Altijd treinen gaat ook vervelen Frank.
OT: Ik ben zo blij dat Oranje gewonnen heeft van Mexico. Super!
Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Suske: het is een unox knakworst op een tarvo boterham, met een scheutje currysaus erover. Het is de foto die het dubieus maakt, het broodje was van Elise en is met veel smaak opgegeten!

@albert: ik volg het voetbal ook, dat gaat helaas ten koste van het bloggen. De foto's van de wandeling vond ik erg geslaagd, maar voor het konijntje vrees ik dat die niet oud zal worden, nu deze niet schuw genoeg is om een veilige plek op te zoeken als er mensen in de buurt zijn.