zaterdag 26 juli 2014

Boomklimmen


Tijdens de vakantie proberen we toch met iedereen rekening te houden,zodat iedereen kan doen wat hij of zij graag wil tijdens de vakantie.Boomklimmen wilde Wesley graag, maar eigenlijk de rest van het grut ook.Dus reed ik naar een locatie langs de D704A  waar een activiteitenterrein was waar boom kon worden geklommen.Uiteraard heb ik de halve geheugenkaart volgeschoten, om jullie te laten zien wat dat boomklimmen eigenlijk voor iets is, maar de plaatjes belanden vooral in het digitale familieplakboek, omdat jullie vast niet zo geïnteresseerd zijn in een kiekje per grut per hindernis.Dat het rode parcours erg hoog in de bomen wasen ik met beide beentjes op de grond ben gebleven, de foto's verhullen echt helemaal niks.Dat we een gezonde maaltijd hebben genoten om het boomklimmen te vieren, ach, dat spreekt vast voor zich!Hachelijk?

5 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ziet er goed uit. En als iedereen heel weer terug komt is er niets aan de hand.

francky spruytte zei

bomen klimmen en dan patat met. Zo worden kinderen groot en sterk.

Ad zei

Na een dagje boomklimmen, heeft de mensch en een eenvoudige, doch voedzame maaltijd nodig. Ben momenteel op vakanti

Ad zei

Op vakantie in de kop van Noord-Holland; weinig bomen, veel duinen met helmgras. Dus regelmatig een eenvoudige, doch voedzame maaltijd...

FRANK103 zei

@Sjoerd: helemaal mee eens!

@suske: dat klopt, maar van foto's maken en patat met eten worden papa's ook erg stevig rond de taille...

@Ad: dan ben je bij ons huis in de buurt! Maar wij wonen niet echt in de kop van Noord Holland, dus ik vermoed dat je te ver bent gereden! Een fijne vakantie daar!