zondag 17 augustus 2014

Zwitsers en hun rijdende keuken


Nu de zolderspootbaan vol staat met Zwitserse locomotieven moeten natuurlijk ook de Zwitserse personenrijtuigen en goederenwagons op de baan.In Zwitserland heeft men door de langere rijtijden vaak restauratiewagons in een trein.Zo heb ik dus 4 Zwitserse restauratiewagons beschikbaar voor de modelspoorbaan,waarbij ik natuurlijk het kaasrijtuig graag laat zien (van Lima),uiteraard is deze voorzien van Marklin wielenzodat het rijtuig probleemloos rondjes rijdt op de baan.En als absolute topper heb ik dit McDonalds rijtuig van HAG,erg fraai van kleur en rijdt ook uitstekend.Ja, de zolderspoorbaan is ook culinair verantwoord, jullie zien het!Hachelijk?

7 opmerkingen:

Sjoerd zei

Na het "spelen" heb je natuurlijk ook nog een verantwoorde hap tot je genomen...

Renesmurf zei

Ik vind die met de reclame juist spuuglelijk, nu heb ik het sowieso niet op de MC, ik ga liever naar een snackbar, daar wordt het echt voor je klaargemaakt.

Ad zei

Vier (Zwitserse) restauratiewagons is waarschijnlijk maar het topje van de slagroomtaart; de collectie restauratiewagons van Frank106; het weblog v/d verantwoorde culinaire hap en nog veel meer (modelspoor) genoegens.

FRANK103 zei

@sjoerd: beschik jij soms over een glazen bol? Verborgen camera's bij ons in huis, en bij de plaatselijke Mc?

@rene: bij de mc wordt het ook echt voor je klaargemaakt, ik zie niet veel verschil met de snackbar. Wat smaakt betreft is er natuurlijk wel veel verschil, maar dat zit er ook tussen de verschillende snackbars!

@ad: je hebt helemaal gelijk, naast restauratiewagons rijden er meer verantwoorde schaalmodellen rond, zoals de bollenwagens, de kalkwagens en de verschillende rongenwagens. Heel boeiend, voor jou, als kenner, maar voor de overige bezoekers is het waarschijnlijk meer van hetzelfde!

www.brillie.nl zei

Nog nooit een MAC op het spoor gezien.

Albert y Mara fotoblog zei

Een smakelijke log Frank. En wat je je opeet mag jezelf weten. Dat ge-O.H. over wel of niet Hamburgers of een frites met. Salu2 Albert

FRANK103 zei

@Brillie: het rijtuig heeft in 1993 in Zwitserland rond gereden. Helaas is het project mislukt.

@Albert: als ik niet wil dat ze er iets over schrijven, of op reageren, moet ik het zelf ook niet noemen. Van mij mogen ze.