zondag 12 april 2015

De locloods aangekleed


De opstelsporen bij de draaischijfvroegen om een locloods,die heb ik in de kerstvakantie gekocht en gebouwd.Dan ziet het er nog kaal uit, er mist iets!Met strooimateriaal (aquariumzand) zijn de metalen Marklin rails iets gecamoufleerd,wat verf van de hofleverancier A.C. Tion doet de rest.Meestal zijn de opstelsporen voor een loods vuil door olie en kolen, hoewel het op mijn spoortafel gaat om een museum kan het er toch geen frisse en fruitige bedoening zijn.Met een teveel aan struiken en bomen wordt ook het erachter lopende spoor naar het bergstation iets gecamoufleerd.Wat looppaden maken het voorlopig af.Komende week gaan we naar Intermodellbau in Dortmund, het vizier zal dan gericht zijn op Preiser personeel voor bij de loods en aankleding, zoals draaibanken en oude wielen.Hachelijk?

7 opmerkingen:

Kees zei

Hoi Frank, mooie plaatjes weer ven het spoor.
Groet Kees

gerdaYD zei

Jouw weer knappe serie roept bij mij de zin op om ook zo'n verzameling mooie miniaturen aan te leggen. Nu ja, dat zal wel niet gebeuren daar heb ik jou en je blog voor!

Ad zei

Ha Frank,
't Wordt steeds mooier op de Zolderspoorbaan. Leuk om te zien hoe zo'n modelspoorbaan zich steeds verder ontwikkeld. Ik ga vrijdag naar de Intermodellbau. Wie weet komen we elkaar tegen? Draag waarschijnlijk het o zo fel begeerde Lokaalspoort-6-poloshirt. 😄

Sjoerd zei

We zien hier langzaam iets moois van de grond komen...

Renesmurf zei

ja, dat is allemaal mooi voor mekaar! Net echt!

FRANK103 zei

@kees: bedankt!

@gerda: je kunt niet alles doen, jullie hebben al een indrukwekkende verzameling bij-tankjes!

@ad: ik ga hoogst waarschijnlijk niet op vrijdag, zaterdag of zondag.
Morgen maakt de grootste kans!

@sjoerd: dat is zeker de bedoeling!

@rene: bedankt!

robalberts zei

De vreemdsoortige poppetjes uit het blog passen minder bij deze mooie nieuwe omgeving.

Vriendelijke groet,