woensdag 29 april 2015

Woensdagmorgenfietsen


Mijn laatste vrije woensdag, met ingang van volgende week ga ik weer full time werken.Elise is inmiddels 12 en gaat na de zomer naar de middelbare school, vrij zijn op de woensdag is dan niet meer nodig.Vandaag ben ik op de racefiets gestapt.Van Wijk aan Zee richting Kruisberg kom ik al snel een aantal Schotse Hooglanders tegen.Vanaf de Kruisberg naar De Hoep, en dan richting Egmond.Zo ver ga ik niet, rechtsaf naar Limmen door de bollenvelden.De bloemen zijn echter al gekopt, dus leuke kleurige foto's voor Mara en Albert zitten er niet in!De terugweg heb ik de wind pal tegen, maar het was weer een leuke fietstocht.Hachelijk?

6 opmerkingen:

Kees zei

Hoi Frank, afwisselende fietstour, van alles en nog wat gezien onderweg. Wel jammer van de bollenvelden.
Groet kees

gerdaYD zei

Goede morgen Frank. Blij dat hier weer een mooi log staat waarin heel wat te zien en te beleven valt. Minder blij ben jij misschien nu je weer full-time aan het werk moet... Hopelijk valt het mee voor je.
Je bent dus naast een treinfanaat ook een wielerliefhebber hé. En je hebt een mooie tocht op je racefiets gehad zo te zien!

MarcStouten zei

Km-ers wegvreten!

FRANK103 zei

@kees: ja, het is een afwisselende tocht. Binnenkort is het bloemencorso van Limmen, dat heeft vast te maken met het koppen van de bloemen.

@gerda: iedere woensdag vrij zijn is ook helemaal niet vervelend. Wel had ik daardoor weinig dagen over, waardoor spontaan snipperdagen opnemen of een lange zomervakantie genieten niet kon. Elk nadeel heeft zijn voordeel!

@marc: ik had dit jaar al veel meer willen fietsen, maar er zijn ook een boel andere verplichtingen....

Sjoerd zei

Toch mooi dat er af en toe een trein voorbij komt die je uit de wind houdt.

FRANK103 zei

@Sjoerd: dat klopt!