vrijdag 12 juni 2015

Geslaagd!


School kan hem niet erg boeien, zijn boeken heeft hij niet eens mee naar huis genomen.En eindexamen doen is natuurlijk ook niet boeiend.Hij stond er al goed voor, de examens vond hij saai, dus zat hij donderdagmiddag om 17.00 ook niet bij de telefoon om te wachten tot school zou bellen.Maar toen hij dan toch geslaagd bleek te zijn had hij geen zin in gebak of een feestje, het was al vervelend genoeg dat hij donderdagavond naar school moest om zijn cijferlijst te halen.Als er dan iets gevierd moet worden, dan lust hij wel een broodje döner.En zo hebben we zijn slagen dus gevierd!Hachelijk?

6 opmerkingen:

Sjoerd zei

Dat vind ik ook een feest, een broodje döner... proficiat.

Ad zei

Frank, gefeliciteerd. De reactie van het lijdend voorwerp is heel herkenbaar. De jongste dochter is ook geslaagd, maar dat mag absoluut niet op het blog van de trotse vader worden vermeld; sterker nog, de familie wil zelfs niet in verband worden ge bracht met het blog. Dat is soms zwaar!

Renesmurf zei

Ik vind zo`n vlag uitsteken dan weer overdreven, en de tas kan nog wel gebruikt worden, vreemde tradities houdt men er ook op na.

lionel lines fan zei

Gefeliciteerd!
Dit kan voor verandering gaan zorgen...een extra vrije kamer in huis vanaf september wellicht? Of loop ik te hard van stapel en blijft hij hokken?
Groet
Eggo

gerdaYD zei

Een wel heel dikke PROFICIAT! Misschien laat die prachtige uitslag de jongen wel koud, maar er is hier eentje, en wel degene die dit blog beheert, héél erg fier zo te zien!!!

Paul zei

Gefeliciteerd. Ook onze jongste dochter (heet toevallig ook Lisanne) is geslaagd en voor ons betekent dit inderdaad vanaf september een extra vrije kamer. Ze gaat naar Utrecht om farmacie te studeren