dinsdag 28 juli 2015

Naar America!


Na een heerlijk weekje rust op dit blogvrees ik dat het nu weer gedaan is met die rust.Ik heb weer wat foto's en verhalen om dit blog te vullen.Helaas voor jullie.Toch heb ik een paar souvenirs meegenomenuit Die Heimat die ik boeiender vind dan het blog.Misschien dat ik nog een weekje wacht met mijn foto's en verhalen.Hachelijk?

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ach, America ligt hier dicht in de buurt...

Ad zei

Ik mis nog een bijdrage over de lokale lekkernij van America en omgeving. Zelf verblijf ik momenteel zo‘n 720 km van Parijs en hoop eind deze week de thuisreis te aan- vaarden.

FRANK103 zei

@sjoerd: ja, maar op de fiets is het volgens mij toch nog een behoorlijk eind

@ad: die lekkernijen hebben we uitgeprobeerd, maar sinds het blog op dieet is ben ik enigszins terughoudend met het plaatsen van plaatselijke delicatessen. Zoiets loopt zo makkelijk uit de hand! Fijne vakantie verder en veilige reis naar huis!

francky spruytte zei

Daar ben ik jaren geleden met mijn gezin geweest. Misschien heb je enkele fossiele sporen van me teruggevonden. Penibel moest dit zo zijn.

Albert y Mara zei

America, dat ligt toch dichtbij Meterik gemeente Horst aan de Maas. Daar woonde een paar jaren terug een vriend van ons in een mooie woonboerderij. Hij is helaas aan een hersentumor overleden. Aan die omgeving bewaren Mara en ik goede herinneringen van de vele ritten met de MG Car Club Holland.
Klopt het Frank dat er bij jou een LOG-MOEHEID is opgetreden??
Loggen is geen must, neem af en toe rust.
Dus zeker niet meer elke dag een log plaatsen. Je hebt zelf geconstateerd dat het zomer-vakantie-komkommer-tijd is blogland.
Hou je haaks en bij mij kan je stormachtige beelden zien.
Salu2 Albert

Ad zei

Frank,
Bedankt, de weg terug naar huis is gelukkig maar 120 km (Julianadorp aan zee ligt zo'n 720 km ten noorden van Parijs).

FRANK103 zei

@suske: er zijn opgravingen bezig, er is sprake van bekende voetafdrukken

@albert: ja, dat is bij Meterik en Horst ad Maas, daar hebben we boodschappen gedaan. Er is een beetje sprake van blog moeheid, maar veel meer van het bezet zijn van onze PC. We hebben maar 1 PC waar mijn foto's op staan en daar zitten tijdens de vakantie ook steeds de kindren achter. Die gaan tijdens de vakantie laat naar bed zodat er voor mij te weinig tijd over blijft om foto's te bewerken en een verhaaltje te typen.

@ad: julianadorp is hier niet overdreven ver vandaan. Jullie hoeven dan maar een uurtje met de auto naar huis?

Ad zei

Klopt Frank, wij hebben het di jaar de vakantie niet te ver van huis gevierd, mede vanwege de jonge hond die we hebben. Als je nog vakantie hebt, geniet dan nog een poosje er van. Hartelijke groeten Ad

gerdaYD zei

Daarom was het hier zo stil: jij was er een weekje tussen uit. En dan nog naar America, met een c, niet met een k. Dat ligt toch iets dichter in de buurt en zo te zien heb je er van genoten. Blij voor je!

FRANK103 zei

@ad: nog ruim een week vakantie. Jullie ook veel plezier!

@gerda: geen pc met internet en bloggen met de telefoon en ipad ging ook niet. Hachelijk?