donderdag 19 januari 2017

Lisanne naar Nieuw Zeeland


Lisanne was zo'n 3 weken thuis uit Finland toe ze al weer moest vertrekken naar Nieuw Zeeland.In Finland moest ze gewoon naar school, in Nieuw Zeeland gaat ze 5 maanden stage lopen bij een reisbureau.Voor de geïnteresseerden heeft ze zelf een weblog aangemaakt, de link staat links bij de links.Die 3 weken dat ze thuis was heb ik veel vrij genomen en zijn we regelmatig op pad geweest.Naar Aken, bos, strand, winkelen en veel meer.We zijn bijvoorbeeld met de hele familie bij de Deining stamppot wezen eten,uiteraard met een gezond toetje toe.Maar dan kwam afgelopen zondag toch al het moment dat haar vliegtuignaar Verweggistan ging, overigens via Moskou,voor wie dat echt wil weten.Tijdens de tussenstop in Hong Kong heeft ze foto's gestuurd voor dit blog.Aan de foto's, van reclametrams en etenswaren,laat ze zien dat ze het niveau van dit blog goed aanvoelt.Hachelijk?

9 opmerkingen:

Renesmurf zei

Nou, die ziet zo heel wat van de wereld! Finland ben ik wel eens geweest, buiten Europa nog nooit.

Sjoerd zei

Als ik in deze tijd jong zou zijn zou ik het ook wel weten...

Ad zei

Frank, wat een ondernemende dochter. Nieuw Zeeland da's echt down under. Dan is tegenvoets.

FRANK103 zei

@Rene: dat reizen buiten Europa komt misschien nog wel een keer, als je daar behoefte aan hebt!

@Sjoerd: geweldig dat het nu mogelijk is, toch? En we hebben via internet meer contact met Lisanne dan als ze thuis is. Ondanks dat heb ik haar toch liever thuis... ;-)

@Ad: als we hard stampen, dan hoort ze dat vast! Verder weg van huis kan niet. Heel hachelijk?

Mirjam Kakelbont zei

Wat een avontuur gaat ze weer tegemoet. De drie weken thuis zijn voorbij gevlogen. Wel een geluk dat we tegenwoordig via internet elk moment contact kunnen maken. Vroeger kon het alleen per brief en die was zes weken onderweg.
Jullie zullen haar missen...
Haar blog ga ik zeker volgen!
Warme groet.

FRANK103 zei

Hoi Mirjam,

We missen haar zeker, al is ze via internet makkelijk te bereiken, een wandeling in het bos bij Castricum zit er voorlopig niet in! Ook helpen met de huisvesting in Auckland gaat niet, ze moet het zelf oplossen! Maar vóór september is ze weer terug, een boel ervaring en avonturen rijker! We gaan er vast over lezen op haar blog.

Kees zei

Hoi Frank, Dat is al weer snel dat jullie haar weer moeten missen, maar ze ziet wel veel van de wereld. Mooie ervaringen opdoen, dat wel.
groeten kees.

FRANK103 zei

@Kees: ja, geweldig hoe ze nu over de wereld kan reizen. Om er dan achter te komen dat Nederland, Duitsland en Zwitserland eigenlijk alles bieden, en dat op korte afstand met de auto.

francky spruytte zei

Ik volg haar blog reeds enige tijd. Mooi om lezen en zien wat ze zoal beleeft.