maandag 16 januari 2017

Naar de kelder


Marc had vrijdagavond een race-avond georganiseerden omdat JW (racebaaninfo.nl) en Gastheer Gerard (van de beroemde zelf gemaakte pasta met bijbehorende saus) met griep te bed lagen, was het een rustige avond.Mijn NSR Porsche had ik iets meer lood in de neus gestopt zodat hij niet snel het spoor zou verlaten,het toegenomen gewicht van de auto zorgde wel voor een lagere maximum snelheid.

(Porsche 908)


De onvolprezen bandjes van Marc B onder de Porsche moesten het opnemen

(Scenery werd deskundig gesloopt)


tegen de Ortmann banden onder de auto's van Marc en Martin.Helaas bleken de Ortmann banden erg goed.De race -eruit is eruit - met de Porsche 908 wist Marc nipt te winnen,de tweede race werd zelfs een gelijkspel.Daarna werden de Ortmann banden verder getest, met voor Marc en Martin een verbetering van het baanrecord.

(Chips)


Dat betekent dat we voortaan met Ortmann banden gaan rijden,

(Er zit ergens een dingetje in de baan)


een eerste bestelling zal binnenkort op de post worden gedaan.Met het maken van een filmpje van de auto's met verlichting was een zeer gezellige avond weer ten einde gekomen.

Hachelijk?

10 opmerkingen:

MarcStouten zei

Ik reed een record op bandje van Marco maar Martin met de Ortmanns. Hachelijk. Leuke gecompileerde film van rijden in het donker! We hadden maximale racerid met zijn 3-en hahaha.

Sjoerd zei

Oftewel een prettig gestoorde avond

FRANK103 zei

@Marc: met de racetijd was niks mis! Leuk dat het filmpje naar wens is, met een beetje knippen en plakken kom je een eind!

@Sjoerd: zeker! Maar de nadruk lag wel op gezellig!

Kees zei

Hoi Frank, mooi en spannend, het racen. mooie baan!
Groet Kees.

Renesmurf zei

Lekker racen en jij lekker foto`s maken en het hachelijk noemen.

FRANK103 zei

@kees: het circuit van Marc is heel fraai en wel eens het mooiste thuiscircuit van Nederland genoemd!

@Rene: racen, eten en hachelijk roepen, dat is het meestal. Ik maak meestal maar een paar foto's, ik heb er misschien 3 niet gebruikt voor dit bericht.

francky spruytte zei

En de beste zal weer gewonnen hebben al dan niet na verorberen van een vette hap.

FRANK103 zei

@Francky: de snelste had gewonnen, dat is een combinatie van techniek en vaardigheden. Hachelijk wel!

Mirjam Kakelbont zei

Wat een leuke vondst: een race in het donker! Onbegrijpelijk dat die dingen bij jullie niet uit de bocht vliegen. Mijn broer had vroeger een racebaan. Als ik er naar kéék vlogen de auto's al uit de bocht...
Lekkerrrr chips...
Warme groet.

FRANK103 zei

@Mirjam: misschien is het naar om nu iets over vrouwen en autorijden te zeggen, dat doe ik dus ook niet! Het principe van het slotracen bestaat uit het gas geven als dat kan, en te remmen indien nodig, dan blijf je in de baan! De chips, koeken, dropjes en nootjes waren erg lekker, maar omdat mijn broeken en overhemden steeds strakker gaan zitten heb ik erg bescheiden gesnoept. Mijn collega Rene zegt dan altijd: het kan te gek! En zo is het ook!