woensdag 13 september 2017

Over katten en sokken


Mijn schoonzus Jacqueline heeft een tweetal nieuwe katten in huis genomen, Parijs en Emily.Eigenlijk heette de tweede kat Amsterdam, maar omdat zwager Marco een voorkeur heeft voor een voetbalclub uit de regio Rijnmond was Amsterdam als naam niet bespreekbaar.Als alternatief kwam toen Emily op.Natuurlijk zijn we langs gegaan om deze kattenbeesten te bewonderen, zoals op de foto's te zien is hebben ze een hoog knuffelgehalte!Toen Lisanne in de gaten had wat haar bijna gewassen voeten voor invloed haddenop de nachtrust inspireerde haar dat direct voor een bijbaantje.Ze verkoopt nu op marktplaats haar ongewassen sokken aan mensen met een slaapprobleem.Na een overheerlijk avondmaal zijn we weer naar huis gegaan.Een van de katten leek het een goed idee met ons mee te gaan om bij ons te logeren.Wij vonden dat ook een goed idee,maar Jacqueline kon zich daar minder in vinden.Hachelijk?

10 opmerkingen:

Sjoerd zei

Wat een mooie katten zijn dat toch. En inderdaad nog met een hoog knuffelgehalte...

Marco Luijken zei

Hoi Frank,
Gezellig zo'n logé!! Zo te zien doen de sokken goed hun werk...haha...!!
Leuke foto's!!

Groeten, Marco

francky spruytte zei

Katten zorgen voor gezelligheid.
Een lekker avondmaal zo te zien.
Helemaal niet heikel.

Tinie zei

Wat een leuke en mooie foto's van de katten.
De eerste foto is voor mij de mooiste.

Bandenspanningsmeter digital solar

Renesmurf zei

Ik heb er toch weinig mee.

Kees zei

Hoi Frank, wat 'n snoezen van poezen zijn het, daar mag je schoonzus best wel trots op zijn.
Groet kees.

Ad zei

Hoi Frank, mooie poezen. Wij hebben vandaag ook weer een jonge kater gekregen, Symba is zijn naam. Helaas wil hij niet op het Lokaalspoor6 blog niet genoemd worden...

Ad zei

Niet, niet genoemd worden=dus genoemd willen worden!😊

FRANK103 zei

@Sjoerd: ik heb ze gisteren en vandaag weer gezien, ze groeien als kool en zijn duidelijk minder snoezig. Het zijn nu kleine Flappies, gelukkig is het binnenkort kerst. Hachelijk?

@Marco: ze mochten niet uit logeren van Jacqueline, ze is bang dat ze de katjes niet terug krijgt. Volledig ten onrechte natuurlijk!

@Francky: bedankt, het was zeker een lekkere pizza!

@Tinie: bedankt! Waar staan die andere 3 woorden voor? Dat is toch niet spam?

@René: dat mag, niet iedereen is gek op katten, zo zijn er ook mensen die gek zijn op honden. Die mensen ken ik niet, maar ze schijnen echt te bestaan!

@Kees: trots en blut is ze, je wil niet weten wat zo'n ragdoll kost. Dan is modelspoor plotseling niet meer zo kostbaar. Of wel?

@Ad: Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Een dubbele ontkenning in de volgende zin betekent dat hij juist wel genoemd wil worden, of wil hij dat niet en staat het er fout?
Hachelijk
FRANK103 zei

@Ad: tegelijk hebben we nagedacht over die dubbele ontkenning, ongekend de diepgang van dit blog en haar reacties!