donderdag 22 maart 2018

De kat en de banaan


Collega Harry, die hier trouwens niet genoemd wil worden, vroeg vandaag tijdens de lunchwandeling of ik iets anders wilde plaatsen dan treinen en autootjes. Iets leuks.Na dagenlang peinzen kwam ik al een uur later op het idee om de foto's van Loki en de banaan te plaatsen. Van Loki vinden ze hier dat het niet zo'n slimme kat is.Elise had gistermiddag een banaan op de grond gelegd waarna Loki daar een uur achter heeft gezeten uit angst in het voorbijlopen afschuwelijk over de banaan uit te glijden.
Suf natuurlijk, want iedereen weet toch dat je alleen hoeft op te passen voor een bananenschil?Hachelijk!

9 opmerkingen:

Ad zei

Misschien filosofeert Loki wel over de banaan. Wordt hij niet onderschat? Da's heel erg voor zijn zelfbeeld. Moet je wat aan doen Frank. Geef h'm vooral positieve feedback. Dan gaat ie geestelijk van groeien. Je moet h'm uitdagen; misschien is hij hoogbegaafd!?

Max Roodveldt zei

Het getuigd van het empatisch vermogen van Loki dat hij jullie een uur lang de gelegenheid heeft gegeven iets te doen met een voor hem totaal nutteloos voorwerp. Daar kunnen een hele hoop mensen nog wat van leren... (Ik ken er die langer naar hun nieuwe telefoon zitten te kijken)

Sjoerd zei

Je weet nooit wat de diepere achtergrond van Loki is. Wellicht heeft hij zich kostelijk geamuseerd met het kijken naar jullie gespartel om alles op beeld te krijgen.

FRANK103 zei

@Ad: het zijn diepe gedachten die hem zouden kunnen vullen, maar ik sluit niet uit dat hij zijn maag wilde vullen met banaan, als aanvulling op zijn strenge dieet van vogels, muizen en harde brokjes. Dan zat hij te wachten tot de banaan uit de schil zou ontsnappen, om dan toe te slaan. Dat groeien is dan vooral in gewicht, iets waar je niet te licht over moet denken!

@Max: zo geduldig als hij naar een banaan kan kijken, dat lijkt inderdaad op het staren van de gemiddelde minderjarige naar een telefoon. Nutteloos is de banaan natuurlijk niet, Loki mag er graag in bijten. Hij geeft wel de voorkeur aan kiwi, daar kan je in bijten en achteraan rennen. Het is dat kat en kiwi zo'n rimmeltje geeft, anders zou ik er een filmpje van maken!

@Sjoerd: ik sluit dat niet uit. Hij vindt alle aandacht ook heel leuk!

Paul zei

Hachelijk? Nee, hilarisch!!!

francky spruytte zei

Loki zal waarschijnlijk beginnen nadenken over de zin van het leven bij het zien van een banaan. Heikel ?
Hoeveel katten heb je tegenwoordig ?

FRANK103 zei

@Paul: ja!

@Francky: to banaan or not, that's the question! We hebben 2 katten, Loki en Bips.

Mirjam Kakelbont zei

Loki heeft waarschijnlijk slechts twee hersencellen maar ik vind niet dat je hem/haar dat mag aanrekenen. Een dom dier heeft ook recht op bestaan.
Die reclametram vind ik trouwens prachtig!

FRANK103 zei

@Mirjam: ze vinden hem hier ook dom, wat heel discutabel is omdat ze dat van onze witte kap Bips niet vinden. Maar Loki heeft het wiel niet uitgevonden, en zal dat waarschijnlijk ook niet doen!