donderdag 5 juli 2018

Reclametrams


Sinds 5 april, de dag dat ik het vorige bericht over de reclametrams op dit blog heb geplaatst,hebben we weer een aantal reclametrams gezien.Daarbij moet ik wel opmerken dat ik lang niet iedere reclametram op de foto weet te zetten, er rijden dus veel meer reclametrams rond!Om tijdens het spotten de tijd te doden willen we wel eens bij een lokale detailhandelaar binnen lopen.Voor een culinair verantwoorde snack uit Volendamof toch een gezonde variant uit Turkije.Of brengen we een bezoek aan de lokale boekhandel, mocht een literair werkje niet in voorraad zijn dan wil de detaillist die graag voor me bestellen.Zodat ik in de avonduren onder de parasol met een verfrissing in de hand op dit leesvoer kan storten.Hoewel ik als trouw voetbalkijker mijn avonden deze weken ook kan vullen met het WK voetbal.Nu Nederland niet meedoet steun ik België, en is de kleur van het blog gewijzigd in dat van de rode duivels. Hup België!Hachelijk?

14 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het is dat er ook trams tussen het eten staan....

FRANK103 zei

@Sjoerd: het is toch gezond eten deze keer? Broodje haring en broodje doner met alles erop. Gezonde vetten en sla.

MarcStouten zei

gezondeter103

FRANK103 zei

@Marc: die 103 slaat toch niet op mijn gewicht? Dan kan ik geen broodjes doner meer tot mij nemen.... ;-)

Ad Trains zei

Shocking red! Het mag dan de kleur van de Rode duivels zijn. Maar dit gaat wat mij betreft de te ver. Overdag al veel met de zonnebrilop; nu ook de zonnebril op om het laatste nieuws te vernemen op op het visionair verantwoorde blog Frank 103. Daar houd je lasogen aan over.

Renesmurf zei

ja, dat zijn weer een aantal opvallende exemplaren. En opvallen in het verkeer is natuurlijk altijd goed.

FRANK103 zei

@Ad: wellicht vroeg je je altijd af waar de mooie culinaire aankopen en de smaakvolle modelspooraankopen op dit blog van betaald werden, dat moet ik nu onthullen, dat is een detailhandel gespecialiseerde in zonnebrillen speciaal voor schitterende schermpjes. Mocht dit blog niet hachelijk voor de ogen zijn, dan is het penibel voor de bankrekening!

@René: ik weet niet of deze trams meer opvallen dan de standaard blauw met witte exemplaren, maar het voorkomen van ongelukken is natuurlijk altijd goed!

Kees zei

Mooie serie trams Frank.
Groet Kees.

FRANK103 zei

@Kees: bedankt!

Ad Trains zei

Frank, ik snap 't. Vind dat toch wel hachelijk, wanneer zo'n sponsor zich zelfs met de achtergrond van je blog gaat bemoeien. Nog ff en het vermaarde Frank 103 balkje moet door een Rode Duivel masker vervangen worden. Wat blijft er dan over van de journalistieke vrijheid van dit blog over?Da's pas hachelijk!

FRANK103 zei

@Ad: zo’n rode duivel balkje klinkt heel weblogwaardig, zo zie je maar dat de reacties van de blogbezoekers het niveau dit blog tot enorme diepten kunnen laten afdalen, waar bekende troggen bij verbleken! Ik voel een ongekende creatibviteit opkomen, en nu er toch weer een paar dagen geen voetbal op tv is zal ik die vast ook digitaal kunnen botvieren op enkele recent geschoten kiekjes. Hoewel ik heus zal vermelden dat je niet genoemd wil worden, zal ik je toch noemen Ad. Hachelijk?

Ad Trains zei

Hachelijk Frank, wat heet? Gewoon te veel eer voor een nederige bloglezer.

francky spruytte zei

Een leuke verezameling alweer.
Goed dat ze op die manier opvallen in het verkeer.

FRANK103 zei

@Ad: ja, maar wat moet, dat moet!

@Francky: die reclame is volgens mij niet bedoeld voor de verkeersveiligheid, maar mooi dat het helpt!