dinsdag 31 oktober 2006

Bezoekers en Benco

De bezoekersaantallen hier worden langzamerhand weer 'normaal', alhoewel meer dan 1 bezoeker hier (ikzelf) natuurlijk nog altijd bedenkelijk is. Het middel tegen abnormale aantallen frank103weblogbezoekers is het onderwerp TREINEN! Voor 'normale' bezoekersaantallen heb ik dus zondag een tiental foto's gemaakt op Eurospoor. Je weet wel: bewogen, slecht belicht en allemaal dat je denkt: die had ik niet gemaakt! Om deze twijfelachtige kwaliteit constant te kunnen leveren eten we natuurlijk wel iedere avond Benco in ons toetje en heb ik afspraken staan bij neef Erik en bij Ronald Muis (nu ziek thuis als gevolg van een inmiddels opgeheven BAN op het MTRC forum). Verder deze week natuurlijk de donderdagavond bij MTRC (waar ik laatste tijd toch merkbaar minder welkom ben) en zaterdag 4 november van 10 tot 14.00 de OPEN DAG BIJ MTRC en waarschijnlijk neem ik appeltaart mee! KOMT ALLEN!! Posted by Picasa

maandag 30 oktober 2006

The BAN saga continues....

Vandaag waren er diverse vermeldingswaardige zaken.
Het was de laatste dag van 2 collega's (ja, vlaai en lunch) en ik was mijn fototoestel vergeten... Gemiste kans! Helemaal omdat één van de vertrekkende collega's mijn kamergenoot P. was, die zelf erg blij was met zijn vertrek. "Het waren 2 fijne dagen!", aldus collega P. (en: 'het was hachelijk')
Daarnaast heeft Steef, de MTRC-site-beheerder, de frank103weblogbezoeker Ronald Muis in de BAN gedaan op het MTRC-forum. Dit terwijl Ronald geen berichten heeft geplaatst op het MTRC-forum of dat hij elders op internet iets over MTRC heeft geschreven. Ronald zegt zelf:
Ik heb niet:
- grof gereageerd op een item, sterker ik heb nog niets gepost.
- een van de andere 6 leden uitgelachen....
- een lolly van iemand afgepakt op het forum.
Uiteraard geeft Steef geen toelichting en reageert niet op mail. Terwijl ik bij mijn bezoeken aan het MTRC-forum niet eens de digitale versie van 'Bannen voor dummies' ergens heb laten slingeren. Overigens is Steef recentelijk wel gekozen tot moderator bij Digireflex!
Als laatste, Gastheer G biecht hier op bijzonder gecharmeerd te zijn van de NS 2200. Ja, dit is een gevoelig moment. De NS 2200 kan natuurlijk uitstekend gebruikt worden om goederenwagons met Benco te verplaatsen, in plaats van de Benco ruw op een kunststof oppervlakte te werpen en er dan met schaalmodellen voorzien van electromotor overheen te raggen. In dit laatste geval is de Benco volgens Rob Geus, bekend van de Smaakpolitie, vermoedelijk verminderd geschikt voor menselijke consumptie.
Ja, en dit was alleen maar de maandag!

zondag 29 oktober 2006

Eurospoor deel 2

Nogmaals de noodzakelijke aankoop en het huisje langs de lijn Hoorn - Medemblik. Waar je beter de was niet buiten kan hangen....

Eurospoor

Dit weekend was DE modelspoor happening voor 2006, Eurospoor. De editie voor 2007 staat al op de kalender!





Door de wintertijd waren we vroeger wakker dan de wekker aangaf, en was ik al om 09.15 in Utrecht bij de jaarbeurs (die pas om 09.30 open ging). En dan? Ongeveer de 60% van de twee hallen bestaat uit winkeliers of handelaren die modeltreinzooi verkopen.










Handelaren in echte treinenspulletjes (Märklin en HAG), twijfelachtig spul (Roco en Fleischmann) of gewoon echte rommel (Piko, Lima, Jouef, etc). De overige 40% bestaat uit modulebanen met echte treinen (Märklin) of iets wat steeds aangeduwd moet worden, waar voortdurend railgummen nodig zijn en waar vooral veel meer mensen nodig zijn voor de bediening. Hoogtepunt voor Wesley was de handelaar in Thomas de Tanklokomotief spulletjes (compatibel met Brio), de suikerspinnenhandel en de Unox hotdogs stand.





En niet te vergeten: de trein waar je in kan zitten. Het huisje op de foto ligt op een steenworp afstand van de spoorlijn Hoorn - Medemblik. Noodzakelijke aankopen gedaan? Toch, tegen beter weten in, een Roco 2200 gekocht (uiteraard voor Märklin digitaal).
Racebaanauto's alleen gezien op de stand van Harlaar en bij een Duitse handelaar, maar prijstechnisch oninteressant.






Dan komt na het avondeten buuv An nog even langs met twee broeken die haar dochter van 11 niet meer past. Of Madelon1 ze wil hebben? En ze passen! Merel bedankt!

zaterdag 28 oktober 2006

Over bloggen

John uut Z, clubgenoot bij MTRC en tevens regelmatig bezoeker hier (ontkent hij uiteraard), heeft de handdoek in de ring gegooid wat betreft zijn weblog. Die "delete blog" knop heeft een bijzondere aantrekkingskracht! De link is nu onbruikbaar en dus verwijderd. (En dat allemaal zonder hulp van HEM, de Frank103weblog MODERATOR!)

Over de zwemjuf

Diverse malen hebben de frank103weblogbezoekers hier gevraagd naar de belangrijke details van de zwemles, naar foto's van de zwemjuf!

Dus heb ik Madelon1 gevraagd eens wat passende plaatjes te maken. Maar na thuiskomst zei ze dan dat er geen badmeester rond liep die op Orlando Bloom leek, en dat ze niets het fotograferen waard vond.

Vandaag had ik echter de camera vast, en heb ik natuurlijk wel een foto van de zwemjuf gemaakt.

Voor jullie!

NB op de foto klikken voor een groter plaatje! Posted by Picasa

Over afzwemmen

Die mat, daar kon Wesley al een week niet van slapen. Zou het lukken tijdens het afzwemmen? Vanmorgen was het zover.

Afzwemmen.

En dus onder de mat door.

Het ging natuurlijk uitstekend. En zo heeft vandaal nummer 2 ook het A diploma gehaald.

(Vandaal 1 heeft inmiddels al C). Posted by Picasa

vrijdag 27 oktober 2006

Over nieuwtjes

Buuv An was hier, voor de (28e) verjaardag van Madelon1, en om Baantjer te kijken (dolle boel zo'n verjaardag). Gesprek gaat natuurlijk ook over Digireflex, waar ik niet alleen zonder enige toelichting (nog steeds)gebanned ben, maar ook de mogelijkheid om de heren een e-mail te sturen is geblokkeerd. En buuv An heeft ook de foto's van Opgezetfan bekeken. En we zijn het eens, hetgeen op de foto staat is voor veel lieden op digireflex belangrijker dan het technisch correct zijn van de foto.

En als je daar dan commentaar op levert, dan voelen de heren zich in het kruis getast. Maar men gaat vooral iedere discussie uit de weg. Ik zou Frank103 niet zijn als ik niet een tip had voor deze heren: Dit handige apparaat kan (hoeft niet) ook gebruikt worden om gaten te boren.....

Verder heeft Lisanne een 'echte' fiets gekregen. Buuv An vond het een groot gemis dat deze hier niet te zien was. Bij deze.
JeeWee plaatst vaak een bericht over (het ontbreken van) de fetenswaren (fetenswaren zijn foto's van etenswaren). Met satésaus. Vandaag toon ik hier de vlaai van gistermorgen (nu snel bellen heeft geen zin, deze vlaai heeft de weg van mond-darmen-toilet al gemaakt).

Voor de bezoekers die een behoefte voelen de hier geplaatste foto's te beoordelen: de EXIF informatie (diafragma, sluitertijd, brandspuntafstand, ISO) zijn door de Frank103weblogmoderator als te serieus beoordeeld en daarom VERBODEN. Ja. Dacht je dat het niet erger kon, dan is daar het Frank103 weblog!

Donderdagavond in rosso

Geen racebanen gedoe deze donderdag. Niet bij MTRC (2e 1/32 International) of bij GastheerG (Nesquick). Madelon is jarig en wilde dat vieren met 32.000 intieme vrienden en had ook een band uitgenodigd (wel een echt Hollands feestje, dwz iedereen moest zelf betalen).





































Het zaaltje, normaliter voorzien van een groen tapijt, lag er tiptop bij. En iedereen hield zich aan de 'dresscode', namelijk ROOD. Alleen bij een Nederlands elftal wedstrijd hangt er een vergelijkbare sfeer in de stad (duizenden lieden in het oranje ipv duizenden in het rood). De band was als vanouds geweldig, en de zangert, Marco, had ook vrouw en kinderen mee. Maar als altijd is de terugreis vanaf dit zaaltje een drama. Suppoosten die teveel alcohol hebben gedronken en daardoor de verkeersstromen de verkeerde kant op sturen. Ontzettend veel vrouwen achter het stuur waardoor ook een groen stoplicht tot een opstopping leidt (was het nu rood of groen dat ik niet mocht doorrijden?). De 2 vandalen die mee waren hebben ervan genoten, en heerlijk geslapen op de terugreis. Alleen bij Velp en Ede hebben we ze even wakker gemaakt om naar resp. Bouwe en familie en naar de familie de Slipper te zwaaien. Meer info: www.borsato.nl . En opnamen van het feestje worden in december uitgezonden bij SBS6.

woensdag 25 oktober 2006

Over verjaardagen

Wat zou ze morgen krijgen? Een afzuigkap? (Had ze altijd al willen hebben)

Een Märklin lok?


Toch weer een racebaanauto? (ik verwijs graag even naar het Frank103 wagenpark weblog, zie de links)

Of ben ik gewoon iets vergeten? Kan iedereen gebeuren toch? Om het met Wuppert te zeggen: een wolf kan toch wel eens iets vergeten, hé? (uit K3: de 3 biggetjes).

Woensdag, herfstvakantie

En dus staaat er om 07.45 iemand voor de deur met een nieuwe afzuigkap. De vorige, een motorloos exemplaar, was aangesloten op de mechanische ventilatie. En dat was geen goede oplossing (dit keukenbedrijf bestaat inmiddels dus ook niet meer). En gemotoriseerde afzuigkap kopen is dan niet zo moeilijk, wel moet er een gat in de gevel gemaakt worden door een deskundige. En die komt morgen! Je begrijpt het, vandaag zijn ze wezen slopen, en morgen moeten ze weer monteren. Handig? Je gaat het hier binnenkort lezen. Maar goed, de 'iemand' was dus wel om 09.00 vertrokken. En dan zijn er weer mogelijkheden voor het nuttig besteden van deze vakantiedag. Ontbijten dus (op een lege maag lukt nadenken niet). En dan vraag ik het maar aan de kindertjes (met een volle maag lukte het ook niet). En die willen naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen! Buiten schijnt de zon, dus om 10 uur rijden we richting Enkhuizen. Vlak voor Enkhuizen verdwijnt de zon en komt de mist (zie de eerste foto), maar Sprookjeswonderland is natuurlijk altijd een (culinair) hoogtepunt. De detailopnamen (zie de 2e foto) zijn uiteraard van De Vrolijke Friet. Dan nog 20 keer in de paardjes (zie hierboven), Violinde,het doolhof (hierboven foto van de ingang) en op de terugweg thee drinken bij Martine en Suzanne (Erik is aan het werk, want er moet natuurlijk wel iemand aan het werk zijn!). Was dit de laatste keer Sprookjeswonderland in 2006? Waarschijnlijk niet, er is namelijk ook WINTERSPROOKJESWONDERLAND.

dinsdag 24 oktober 2006

Over .... ja waarover?

Heb je dat wel eens? Je weet wel, laat ik eens koffie gaan drinken bij m'n schoonmoeder. Heb je dat wel eens? Meestal heb ik dat niet. Andere 'koffieadressen' zijn op ongeveer 10 minuten fietsen of op 2 minuten lopen (met wind tegen), maar m'n schoonmoeder woont aan de andere (verkeerde) kant van het kanaal. Er zijn wel tunnels, maar toch.... Vandaag was zo'n dag dat ik tegen de vandalen zei: gaan jullie mee naar oma L.? En ze waren zomaar positief. En aan de andere kant van de tunnel regent het inderdaad, de koffie is vlot gezet en de kindertjes vermaken zich uitstekend met de duplo trein. Dus ook maar mee lunchen. Snel even naar een plaatselijke Volendammer voor een portie vers gebakken vis, en dan weer terug om deze gezonde maaltijd naar binnen te werken met een laagje knoflooksaus. Pas om 14.30 zijn we weer thuis, waar het zonnetje uiteraard schijnt. Tijd dus om een aantal slechte foto's te schieten voor het Frank103 wagenpark weblog.
Overigens is Madelon1 dus donderdag jarig, en al heb ik het diverse malen gevraagd, ze wil géén Märklin lokomotief of een racebaanauto. Ook geen BMW. Onbegrijpelijk nietwaar? Vlak voordat we bij de Volendammer onze bestelling plaatsten zijn we toch voor iets geslaagd waarvan ik denk dat ze het altijd al had willen hebben. Of. Of.

Ja. Of waarvan ik zeker weet dat ze het NIET wil hebben. Maar de rest van het gezin wil het WEL hebben.
Dat betekent natuurlijk prioriteiten stellen. Wat het is? Dat lees je hier natuurlijk vrijdag. Waar dit bericht eigenlijk over gaat? Geen idee. Wie het wel weet mag hier natuurlijk een boodschap achter laten. Posted by Picasa

Over dalen

De bezoekersaantallen hier nemen gelukkig al weer af naar een 'normaal' niveau. (Dat hier op het afschuwelijke frank103 weblog bezoekers komen is eigenlijk al eng genoeg). Doorzeuren over de BAN en treinenplaatjes, en de dalende lijn is weer ingezet.
Natuurlijk maak ik vandaag ook even van de gelegenheid gebruik om te melden dat een bezoek aan Muistrack is gepland begin november. Muistrack is natuurlijk bekend van John's patatkraam! Voor alle andere bezoekers die deze week ook vakantie hebben (ja, ik ook), komend weekend is Eurospoor! Mis het niet. Vanzelfsprekend tref je hier die foto's waarvan je denkt: daar maakt iemand toch geen foto van...... Posted by Picasa

maandag 23 oktober 2006

In de ban van de BAN

Het is genoeg: er gaan hier een aantal bezoekers in de BAN! De serieuze teksten van Buuv An zijn verwijderd! En die van John ook. En die van Frank103.
Ik, de Frank103weblogMODERATOR, heb het boek van 'Bannen voor Dummies' vandaag bestudeerd, met dank aan de heren van Digireflex (en
GastheerG voor het doorsturen).

GRRRRRRRRRRRRRRR.



BE AFRAID




BE VERRY AFRAID........................................

zondag 22 oktober 2006

Over SuperBAN

Ik had al gezegd dat ik gebeld was door Totaltrain. Mijn bestelling was binnen, een echt verzamelaars exemplaar. Een wagon met Kryptonite! Voor het geval ik lieden in de SUPERBAN wil doen. En aangezien de discussie over een plaatselijke artiest aardig de gemoederen bezig houdt, overweeg ik een SUPERBAN. Nu ken ik buuv An natuurlijk redelijk goed, maar de gemiddelde bezoeker hier zou zomaar kunnen denken dat ze een zerieuz stukje heeft geplaatst. Dat ze op haar brommer (50CC met snelle uitlaat) naar Velp gaat om daar Bouwe te voorzien van een kopietje voor eigen gebruik van de verzamelde hits van HIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN (Voor zijn vrienden: George Baker). En zerieuze stukjes, die zijn hier verboden! Nu heb ik al een aantal mailtjes gestuurd naar mijn vrienden van Digireflex, om tips over effectief superbannen in te winnen, maar men heeft het zelf nog te druk met het effectief in integraal BANNEN van kritische bezoekers. En met het schrijven van de bestseller: bannen voor dummies. Het is hachelijk! Posted by Picasa

zaterdag 21 oktober 2006

Wie-is-ut Deel 8: Ben Affleck



Ja, hier is dus kandidaat 8. Angelique had hem (veel te snel naar mijn smaak) geraden. Zij leidt nu dus met 4 punten en een bonuspunt. Ronal-D50 staat tweede met 2 punten en een bonuspunt en de rest, tja, die staan gezamelijk onderaan. Ik zal eens gaan nadenken over wat de eerste prijs zal zijn. Iemand suggesties?

Over hippels

De lokomotief hier op de foto is een Nederlandse Spoorwegen serie 600 die luistert naar de naam Hippel. Waarom die lokomotief luistert naar een naam, en Hippel in het bijzonder, is mij onduidelijk. Maar voor ik teveel afdwaal [Bericht van de Frank103 weblogbeheerder: Teveel OFF TOPIC: dan ga je in de BAN!] Sh*t, ik ben mezelf nu al aan het corrigeren. Goed, deze lokomotief is een schaalmodel van Roco (de digitale Märklin uitvoering). Uit de doos moet je zelf allerlei hekjes, railingen etc. bevestigen. En toen braken dus beide rode stangen af. Hachelijk! Dan terug naar Harlaar (www.harlaar.nl) om nieuwe stangen te bestellen. En dan, na 2 maanden wachten, belde donderdag meneer Harlaar. De stangen zijn binnen! (Overigens belde donderdag ook meneer Totaltrain dat mijn bestelling daar ook binnen was, ik had iets uit te leggen aan Madelon1) . Goed, de stangen zitten er nu op, en nu zit ergens een tandwiel los. De Hippel doet het nog steeds niet. Ik twijfel nu tussen een BAN van Roco of toch een FATWA. Hebben de bezoekers hier tips? Ja, ik ga digireflex mailen voor tips.

vrijdag 20 oktober 2006

Donderdagavond: MTRC

Donderdagavond MTRC: de eerste race met de 1/32 International. Heel boeiend zou ik natuurlijk kunnen vertellen dat ik vorige week niet had geoefend (iets over cacao), ik nog nooit met een 1/32 International of bijbehorende 7V regelaar had gereden, dat je vanuit de binnenbaan heel leuk de auto op de buitenbaan uit de baan kan rammen en dat ik uiteindelijk toch 2e ben geworden. Op de foto staat een clubgenoot (die hier natuurlijk geen foto van zichzelf wil zien, maar de vraag is: Wie izzut?) met een 1/32 in de hand.
Pffff. Lekker belangrijk zegt Madelon1 dan. Verder: een dame van de krant zou langs komen om eens te kijken. Dat voor een artikel over de open dag bij MTRC op 4 november van 10.00 tot 14.00. En dat voor het bezoek van deze dame lekkere koekjes waren gekocht is natuurlijk WEL belangrijk nieuws. Koekjes met een stevige laag cacao! Natuurlijk zeuren de aanwezige heren nog even over het feit dat ik GEEN appeltaart bij me had, maar voor appeltaart moet je de juiste momenten kiezen, en dit was er geen een. Sorry Erik! Het scheelt natuurlijk dat ik nog naar de verjaardag van Anja moest en daar een grote punt appeltaart op me stond te wachten.... Mochten de heren me hiervoor in de BAN willen doen dan verwijs ik ze voor praktische tips naar de beheerders van het digireflex forum. Het is hachelijk!

Wie-is-ut Deel 8


Ik heb weer flink moeten zoeken, maar het was de moeite waard! Bij deze presenteer ik kandidaat 8. En wie raadt waar de foto genomen is krijgt een bonuspunt! Mochten jullie de kandidaat niet herkennen, dan heb ik nog een tweede foto klaar liggen (niet dat die meer duidelijkheid geeft, maar zijn blote bast is goed in beeld gebracht!). Alvast een paar hints: nee, het is niet Knarf, en ook niet iemand van zijn racebaanvriendjes (alweer: helaas...!).

donderdag 19 oktober 2006

BANco in de praktijk

Tijdens de koffie spreek ik collega Peter (fictief natuurlijk) die, zonder dat ik psychische of fysieke druk op hem uitoefen, direct toegeeft dat hij regelmatig dit weblog bezoekt. Ja, dat is natuurlijk een compliment waard! Wel moest hem van het hart dat hij de BANco verhalen niet helemaal begrijpt. Ook Harry van de overkant van de gang en buuv An begrijpen het niet.
Tja, en ik begrijp het ook niet. Wie zou nu Gastheer G, Damduin, Finger2, Flitz of Frank103 in de ban willen doen? Op het fauto weblog http://www.fauto.nl/ staat een helder stukje en natuurlijk vermeld ik hier ook het e-mail adres van digireflex zodat ook jullie ze een (of meerdere) mailtjes kunnen sturen: digireflex@gmail.com met een verzoek om een toelichting. Uiteraard loop je dan de kans ook in de BAN te belanden. Het is hachelijk! Posted by Picasa

Wie-is-ut Deel 7: Brad Pitt


Ja, het was weer eens te makkelijk.
Ik begrijp dat een aantal van de mannelijke lezers het mannelijk bloot wil bannen. Daar snap ik nou niets van! Er zijn hier meerdere berichten geweest die over het bannen gaan, en dan ging het er om dat het bannen een vorm van censuur is die eigenlijk niet kan. En nu willen al die verontwaardigde mannen zomaar Brad Pitt bannen! Meten met twee maten? Of zijn de heren misschien ietwat jaloers op de mannenlijven die hier getoond worden? Worden ze, als ze verwachten een lekker slap verhaal van F103 te kunnen gaan lezen, geconfronteerd met mannen die er (wel?) lekker uit zien? Ik heb de meeste van die heren nog nooit in levende lijve gezien (misschien maar beter ook?) dus ik kan niet oordelen of jaloezie terecht is. In ieder geval is dit een (min of meer) democratisch weblog (ja, F103 is niet in de buurt van deze computer dus nu durf ik wel!) dus er wordt ook naar de dames geluisterd. En hun commentaar is: "Op naar de volgende vraag!". Ik ga dus op zoek naar de volgende kandidaat! En dames, tot ik die gevonden heb: veel plezier met/van Brad!

woensdag 18 oktober 2006

In de ban van....

GastheerG, die hier niet genoemd wil worden, is recentelijk in bezit geraakt van een ruime voorraad Benco cacaopoeder, lekker voor in de warme melk maar te korrelig voor de racebaan. Om allerlei luitjes, beter in bannen dan in communiceren (is natuurlijk ook een lang woord), wat positiever te stemmen wil hij ze voorzien van een buis Banco, een alternatief voor een stressbal. Gebruiksaanwijzing: stel dat je je ergert aan iemand, neem een handje Banco en sla dat tot moes (graag wel met een schone hamer). En nee, je hoeft je gedrag aan niemand uit te leggen (was je toch al niet zo goed in). Als dan alle Banco uit de buis aan puin is geslagen, deze buis met gruis graag retourneren aan GastheerG (wil hier nog steeds niet genoemd worden) zodat deze deskundig verwerkt kan worden in de racebaan. Zo worden meerdere vliegen (graag geen vlinders) in één klap geslagen! Reacties op dit bericht leiden natuurlijk direct tot een BANco!
NB als ik al ban(g) was dit jaar geen onderwerpen meer te hebben: zo'n ban kan ik zeker een jaar mee doen! Het is hachelijk!
Voor meer details, bezoek het http://www.racebaanweblog.nl/ van Damduin, Neerlands hoop in BANge dagen...,

Over peinzingen

In het begin van dit weblog, zo rond bezoeker 1.000 op 28 november 2005, haalt dit trieste weblog ongeveer 10 bezoekers per dag. Een bezoekje van en een vermelding door JeeWee (kinderleed, buuv An en etensresten: Frank103) en de bezoekersaantallen lopen op tot ongeveer 24 bezoekers per dag. Dan aankondiging van de OPEN DAG BIJ MTRC op 4 november 2006 van 10 tot 14, binnen het uur opgepikt door JeeWee en op zijn racebaaninfo.nl geplaatst, de aantallen bezoekers lopen weer op. Het bezoek aan de A1GP, het Kasje en natuurlijk vorige week de DARC, en er zijn zelfs 60 bezoekers op een dag. Het absolute hoogtepunt wordt afgelopen zondag en maandag bereikt. Een aantal bezoekers van digireflex, die zich niet kunnen vinden in de teksten hier, met daaropvolgend een ban, stuwt de bezoekersaantallen op tot ruim 80 op maandag. En, even onbelangrijk, wel 9 bezoekers tegelijkertijd om 20.11 op maandag 16 oktober 2006 (inclusief mijzelf). Dat zet dan wel aan het denken, de beginmaanden van dit weblog hadden een andere stijl dan da laatste maanden. Ik weet niet of ik het nu nog zo prettig vind dat de nieuwe bezoekers in het archief duiken. (Voor degene die in het archief duikt: de eerste maanden heb ik verwijderd. Van de ruim 700 berichten op dit weblog zijn er nu nog 360 over). De opsomming van de racebaanauto's in mijn bezit (ja, die stond hier echt) ga ik opnieuw plaatsen in een nieuw weblog. Nieuwe foto's en verantwoorde productinformatie (denk je het echt???).
Voor nog meer bezoekers moet ik dus nog meer forumbeheerders vragen me in een ban te doen? Oftewel: een ban verkoopt beter dan bloot! Wordt dit weer een bericht vol geneuzel? JA! Zoals altijd dus! De bladertjes vallen van de bomen en op TV speelt de DVD van de Club van Sinterklaas. En de Sinterklaasshow van VOF de Kunst. Doe nog maar een warme melk met Benco!