zondag 5 april 2009

Voetbal

Vrijdagavond gingen we (in Z., zie foto) uit eten met 'het voetbalclubje'. Op het dieptepunt van het voetbalclubje hadden we op zaterdagmorgen soms maar 4 voetballers, maar de laatste 2 jaar is de groep weer gegroeid tot zo'n 16 man waarvan er 8 onregelmatig komen opdagen. Bij het eten waren het er 7, niet zo'n succes dus?! Of er een verband is met mijn aanwezigheid laat ik graag in het midden. Natuurlijk toon ik hier uitgebreid foto's van mijn maaltijd en die van Peter, die hier overigens niet genoemd wil worden. Op zaterdagmorgen was de opkomst veel groter, 13 voetballers zodat er 6 tegen 7 gespeeld werd. Team 1 bestond uit Joop (de doelman), Peter, Lusanne, Ruben, snelle Bart, Leon en Friso. Team 2 bestond uit 2x René, Jorko, John, Marco en Frank. Het grote aantal mensen op het veld maakt scoren moeilijk, de 1-0 was van de voet van Leon, 1-1 door Frank, 2-1 door Leon en 2-2 door John. Daarna liep de stand op tot 4-4, waarna eerst Ruben zich verstapte en met een dikke knie het veld moest verlaten. Vervolgens verstapte Peter (wil hier nog steeds niet genoemd worden) zich en stonden er nog 11 spelers op het veld. Nu er 2 spelers van team 1 uitgeschakeld waren was het 5 tegen 6, vreemd genoeg leverde dat geen voordeel op voor team 2. Inmiddels was het 10 uur en vertrok één René zodat we met 5 tegen 5 om de winnende goal gingen strijden. Na een aanval van ruim 10 minuten door team 2, waarbij Joop werkelijk elk schot wist tegen te houden, wist Leon na een snelle uitbraak verdiend de winnende goal voor team 1 te maken. Hachelijk?

8 opmerkingen:

Gert zei

Het is een gave. Het gaat over voetbal en we krijgen alleen foto's van een stad in de avond te zien en een aantal foto's van eten. Ik vermoed in de volgorde: Soep (Ui?), vooraf, hoofd en dessert. Ik mis toch echt een voetbalfoto.

www.brillie.nl zei

Voetbal is gewoon zonde van de tijd. Natuurlijk zal ik even hier niet mijn naam bij vermelden.

FRANK103 zei

@Gert: bijna, ik had capaccio (geen foto), saté en appeltaart toe. De uiensoep was van Peter, die groene viezigheid van Ton.

@Brillie: elke vorm van tijdsbesteding is zonde van de tijd, of niet?

BK-Racing zei

Ik zie een UFO op de eerste foto !

FRANK103 zei

@BK: waar? Weet je zeker dat je geen vlek op je computerscherm ziet?

Renesmurf zei

Uitspraak is heel belangrijk!
Uitslagen absoluut niet.

FRANK103 zei

@René: uitslag kan heel vervelend zijn, vooral als het jeukt!

www.brillie.nl zei

Geen foto te zien. Maar als het over ballen gaat, dan is het ook geen ramp.