dinsdag 16 december 2008

Over cursus in Utrecht

Na alle fietsjolijt van gisteren moest er vandaag weer gewerkt worden. Hard gewerkt! Ik moest naar een cursus in Utrecht. Dus ging ik voor dag en dauw op mijn fiets naar het station, waar de verlichting het al doet maar de stempelautomaten nog niet! Daarna zit ik comfortabel in de trein tot de trein in Utrecht arriveert. Het is behoorlijk mistig buiten en dat levert natuurlijk sfeervolle plaatjes op. En waar kan je beter sfeervolle plaatjes maken dan op een station? Wees nu eerlijk, niets is toch zo fotogeniek als een trein? Natuurlijk heb ik voor jullie van de (gezegende) cursuslokatie een foto gemaakt. En van de lunch. En tijdens het lunchwandelen van de St. Jan (voor de ketters onder de Frank-103weblogbezoekers: dat is een kerk). Die ook in de mist verdwijnt. Een vreemde uitstulping valt op (voor de oplettende weblogbezoekers: dit is inderdaad een ander gebouw dan de St. Jan!). Zou Erich von Däniken toch gelijk hebben? Zijn de goden kosmonauten? Natuurlijk voel ik me verplicht voor Renésmurf nog een hoogspanningsmast op de foto te zetten in de voor hem zo gebruikelijke kwaliteit!
Hachelijk?

12 opmerkingen:

Gert zei

Op een voetbalveld!

Steffer zei

Hoogspanningsmist

Finger2 zei

Broodjes van ALbron?

Anoniem zei

Heb je nu echt het fototoestel van Rene gejat?

FRANK103 zei

@Gert: zaterdag om 07.45 in de auto (voetbal wordt toch afgelast!) en dan zien we je hier verschijnen. Kicksen mee!

@Steffer: idd!

@F2: volgens mij door de dames zelf gesmeerd.

@Brillie: gesimuleerd door ademen op de lens, schudden tijdens afdrukken en vervolgens met fotosjoppen nog 10 keer op onscherp drukken!

Jacko zei

Luchwandeling? Ik zeg altijd maar zo:"aan het luchten herkend men de gevangenis!"

Gerard van Dongen zei

Wat mistig topic zeg

Anoniem zei

Je was er maar druk mee...

Gert zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Gert zei

Zaterdag mijn eerste poging om zaalvoetbal te fotograferen. Dus niet naar Z. Ik vind dit ook wel een mooie foto van de mist: http://img371.imageshack.us/img371/2174/fcm96842yn7.jpg

Sorry voor de reclame

Gert zei

Achter de URL verdwijnen ineens de letters "PG".

FRANK103 zei

@Gert: ik krijg van iedere reactie een e-mail en daar staat de url correct in! En dat is inderdaad een mooie foto van voetballers in de mist! Mooi scherp ook en mooi van kleur. Zaalvoetbal op de foto zetten ligt mij niet goed, ik heb geen externe flitser en dan is er te weinig licht in een sporthal. Met de 50mm 1.7 kan ik nog een poging wagen, maar geweldig wordt het niet. Beter is een externe flitser met een richtgetal van ongeveer 50!