vrijdag 12 december 2008

De officiële opening

Hoe vaak wordt er een nieuw station geopend, vraag ik u af. (Vanaf het oude station zie je het nieuwe verderop liggen!)Niet vaak, zult u dan waarschijnlijk zeggen. Of 'kan me niks schelen'. Misschien zegt u zelfs: 'dat zal mij een zorg zijn!'. Vandaag zou het station hier in de buurt officieel geopend worden. Door Camiel (die hier niet genoemd wil worden). En door de burgemeester, de verantwoordelijke wethouder en een lading lieden van Prorail en NS. Dolle boel denkt u waarschijnlijk! En dat was dus precies de reden dat ik vanmiddag naar die opening ben gegaan. Voor jullie, maar vooral voor de jolijt. Er was een band, hapjes, fotografen (pers??) en Chimené van Oosterhout. Er was een officieel moment waarbij Camiel (ik mag Camiel zeggen?) officieel de stations Krommenie Assendelft, Sloterdijk Hemboog en Amsterdam Holendrecht opende met slechts één druk op een knop. Ik zou bijna zeggen 'hachelijk'. Na de toost nam een goochelaar het podium over en vertrokken de VIP's en fotografen naar buiten. Omdat Pamela Anderson nu niet aanwezig was (wel bij de Miljonairsfair) ben ik ook naar buiten vertrokken. Daar heb ik voor jullie Camiel (wil hier nog steeds niet genoemd worden en ik mag vast ook geen Camiel zeggen) nogmaals op de foto gezet met een paar hotemetoten. Natuurlijk vertrekt minister Eurlings (Camiel voor zijn vrienden) met de Audi A6 (levert jullie dus géén punten op!) en zijn vriendin (gaat het nu nog wel om een dienstrit?) naar elders.

8 opmerkingen:

Steffer zei

Ik ben er net langsgereden, maar ligt wel lekker op een verlaten terrein.... ik hoorde dat en hoop Krommeniers er niet blij mee zijn dat het verplaatst is.....

Anoniem zei

Ik kon niet komen.... mijn trein ging niet. Ivm een opening ergens...

HenkG zei

Ik vraag uw af meneer Sonneberg: waar is de humor op heden gebleven...
Nou? Hier dus. Hoe krijg je het voor elkaar om van zoiets saais nog iets te maken.

Jacko zei

Zo'n operning kan me totaal niets schelen, het boeit me niet en ik zou er zeker niet heen gegaan zijn. Veruit de meest saaie gebeurtenis van 2008. En waarschijnlijk ook van 2007.

Maar zoals jij het beschrijft: BRILJANT. Om maar eens iemand te citeren. Dit is echt grote klasse! Je roeping misgelopen lijkt mij.

Pamela zul je in de kou niet aantreffen. Niet goed voor de sili's, gaan brokkelen bij temperaturen onder 0. :-)

Gert zei

Hoe kan je nou iets openen wat nog niet klaar is?
Of hebben ze het net, m.b.v. wat extra arbeidskrachten, op tijd klaar gekregen?

Mijn dank dat je hiervoor je kostbare vrije tijd voor opoffert.

Anoniem zei

Nou een klein puntje dan voor mij, het is namelijk een Audi A8 ...

FRANK103 zei

@Steffer: het oude station moest weg omdat de spoorwegovergang dicht gaat.

@Brillie: dan had je de Porsche....

@Henk: drank maakt meer leuk dan je lief is!

@Jacko: misschien had je dan als vrijwilliger de sili's moeten opwarmen met je handjes?

@Gert: nee hoor, het is gewoon nog steeds niet klaar.

@Denis: dat levert je zeker een punt op!

Anoniem zei

http://www.youtube.com/v/v7XYzCsjuTQ&hl=en&fs=1

Prettige dagen...