woensdag 10 december 2008

Over drukte, theater en tenen

Ik heb gewoon even geen tijd voor het blog. Er zijn belangrijker zaken te doen. (Hieronder: de opwarming van de aarde laat te wensen over!)Deze periode staat in het teken van de kerstopvoeringen, kerstborrels, vrije dagen en cursusdagen. En ik heb van de goede Sint drie mooie tijdschriften gekregen over mijn lievelingsonderwerp, treinen. En die willen en verdienen ook aandacht, die ik ze ook graag wil geven! En naast treinen, werk, borrels, vakliteratuur en cursussen moet ik natuurlijk ook een deel van mijn schaarse uren besteden aan het gezin! En dat is natuurlijk ook hachelijk!
Zondagmiddag zijn we bijvoorbeeld naar Madagascar 2 geweest in de bioscoop, een mooie gevoelige film die, als ik hem een cijfer moet geven, een 7 scoort. Ter vergelijking: Madagascar 1 scoort een mooie 8,5 en Wall-E, de film van 2008 (ze hebben mij niets gevraagd) een 6,5. Gisteravond zijn we naar de school van de kleinste vandaal geweest voor het 'ridder Jasper feest', alle kindertjes moesten op hun paasbest komen en natuurlijk heb ik voor jullie een paar foto's gemaakt. (Hieronder: Elise en juf Marloes)Vervolgens moesten we snel naar het theater voor de voorstelling Boeing Boeing met oa. John van Eerd. En dat is een klucht zoals John Lanting die misschien gemaakt zou hebben, hoewel ik John Lanting toch een betere acteur vind dan John van Eerd. Maar smaken verschillen!
(Hieronder: polonaise!)Hoewel ik in principe hier niet vertel waar je mij de komende periode tegen kunt komen kan ik wel zeggen dat ik nu al slecht slaap van de fietsafspraak voor komende maandag met GastheerG, die hier natuurlijk niet genoemd wil worden, en die elke dag 70 kilometer met hoog tempo fietst tegenover mijn ongeveer 2 kilometer met bejaardentempo. (Hieronder: de buitenlamp van de buren)En mijn fietsvoorbereiding? Ik ga morgen een paar overschoenen scoren want gesleept worden door Gerard is tot daar aan toe, gesleept worden met koude tenen is gewoon te gek!

3 opmerkingen:

Gert zei

Durven je bezoekers geen reactie meer achter te laten?
Je moet er natuurlijk wel gewoon tijd voor maken!

Anoniem zei

Scoren.... mmmmm.

FRANK103 zei

@Gert: ze rekenen gewoon op jouw teksten!

@Brillie: scoren in de zin van in de winkel kopen.